“Wonderful Thailand National Parks”

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: , , ,
10 januari 2019

Thailand’s Department of National Parks, Wildlife and Plant Conservation (DNP) heeft zijn themalied onthuld om het toerisme te stimuleren voor het seizoen 2019.

Dat het de Thaise overheid veel aangelegen is om het toerisme te bevorderen, is een nieuw idee bedacht om met een liedje toeristen te trekken. Veel attracties worden via de media gepromoot. Een niet onbelangrijke vraag blijft onbeantwoord. Hoe bereik je mensen, die nog niet in Thailand zijn! En hoe herkennen buitenlanders dit promotielied?

Het nieuwe nummer, getiteld “Wonderful Thailand National Parks” nodigt luisteraars uit om de nationale parken en attracties van het land te bezoeken terwijl ze het gebruik van wegwerp plastic afvalmateriaal ontmoedigen. De maatregel is in overeenstemming met het overheidsbeleid om de participatie van het publiek in milieukwesties aan te moedigen.

De videoclip van het nummer werd gratis op alle publieke kanalen uitgezonden om interesse in de attracties van het land te promoten en te verzamelen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op ““Wonderful Thailand National Parks””

 1. Patrick DC zegt op

  Deze veronderstel ik :
  https://www.youtube.com/watch?v=5WKA5dUfDog

  • John Chiang rai zegt op

   Kan mij slecht voorstellen dat ze met dit lied het toerisme willen bevorderen,omdat afgezien van de prachtige beelden,ca 99% van de doelgroep helemaal niet verstaat waarover het nu in werkelijkheid gaat.
   Een lied tenminste in het Engels om toeristen naar de verschillende attracties te promoten zou hier o.a iets meer effect hebben.
   Verder breekt het mij persoonlijk altijd zuur op,als ik met mijn Thai familie een bezoek brengen wil aan zo’n dergelijke attractie,waar hun 30Baht betalen,en ik het tienvoudige.
   En spaar mij s.v.p. voor discussies van inkomensverschil,en of iemand nu wel of niet belasting betaald in Thailand.
   De meeste toeristen betalen in de vrij korte tijd van hun aanwezigheid,net zoveel,of meestal meer aan belasting dan de gemiddelde Thai.
   Het is en blijft discriminerend,en daar veranderd het mooiste welkoms en promotie lied NIETS aan.

  • l.lagemaat zegt op

   Klopt! Bedankt.

   Groet,
   Lodewijk


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website