Promotie voor Thailand in Hongarije

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: , , ,
28 juli 2017

De toeristische autoriteit van Thailand (TAT) probeert in Oost-Europa voet aan de grond te krijgen door Thailand als vakantieland te promoten. Het gaat hier om een vakantiepakket inclusief een auto. Een zogenaamde Fly and drive vakantie.

De promotie vindt plaats tijdens de Hongaarse Formule 1 van 28 tot 30 juli 2017. Eerder werd deze TAT promotie al ingezet tijdens de GP van Monaco, Australië en Japan.

Bij deze Hongaarse F1 wordt een uniek Thais icoon getoond. Martin Méchura (foto boven, uiterst rechts met groen shirt) is met een Tuk Tuk vanuit Bangkok naar Praag in Tsjechië gereden, wat extra aandacht zal trekken. Hij kocht de Tuk Tuk in Thailand en reed vele duizenden kilometers door Thailand. Een “farang”, die een traditionele Thaise taxi bestuurde, werd overal met een glimlach begroet! Zijn strandvakantie kreeg daardoor een heel andere inhoud en besloot daarna met de Tuk Tuk naar Praag terug te rijden. Overal waar hij onderweg kwam, zelfs in de kleinste dorpjes in Roemenië, herkende men het voertuig en vroeg of hij uit Thailand kwam.

Mevrouw Wiyada Srirangkul, directeur van het TAT Praagse kantoor, verklaarde dat de Oost-Europese markt open staat voor een vakantie naar Thailand en dan ook voor een “self-drive” vakantie, die de klanten een grote vrijheid biedt. De lokale cultuur, het eten en natuurlijk de Thaise gastvrijheid kunnen op die manier optimaal beleeft worden. Daarnaast wijst zij op de goede verbindingen binnen Thailand door middel van vlieg-, trein- en busverbindingen.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website