Nattawit Khomsanit / Shutterstock.com

Nike Thailand heeft een nieuwe winkel in Siam Center in Bangkok geopend, dat als vlaggenschip van Nike moet worden beschouwd. De winkel is ontworpen om Nike’s productinnovatie in meerdere categorieën onder de aandacht te brengen en biedt ook de eerste ‘Nike By You’ in-store maatwerkservice van het merk in Thailand.

Nieuwe sportschoenen

Dat komt wel mooi uit voor mij, want ik ben eigenlijk wel aan een paar nieuwe sportschoenen toe. Die ik nu nog draag, heb ik gewoon in een winkeltje gekocht in een Tesco vestiging. Nee, advies kreeg ik niet, maar de lage prijs maakt alles goed. Nu, na een jaar of twee, beginnen de schoenen wat uit te lubberen, zodat ik met elke stap op moet passen, dat mijn voet er niet uitspringt. Dat zal met een Nike natuurlijk niet gebeuren.

Unieke winkelervaring

In een artikel met prachtige foto’s in Retail Asia wordt mij bij de nieuwe Nike winkel een mix van fysieke en digitale winkelervaringen aangeboden. Ik zal in die omgeving geïnspireerd worden om toegewijd van mijn sport een dagelijkse gewoonte te maken. Het topaanbod van Nike is zorgvuldig samengesteld en de winkel is ontworpen met meerdere contactpunten voor een volledig meeslepende en naadloze Nike-ervaring die echt persoonlijk en uniek is. Wat wil ik nog meer?

chanonnat srisura / Shutterstock.com

Dienstverlening zoals het passen van kleding van top tot teen en het testen van schoenen worden in de winkel aangeboden om mij de kans te bieden om de band met het merk te verdiepen en producten te selecteren die bij mijn behoeften passen. Ik kan er ook een-op-een sessie boeken met experts en stylingspecialisten.

De directie beschrijft de nieuwe Nike Thailand-winkel als een “werkelijk unieke en meeslepende ervaring die de grenzen van de detailhandel verlegt en onze consumenten in staat stelt op een nieuwe manier met Nike-producten om te gaan. De creatie van deze winkelomgeving is van wereldklasse”

Tenslotte

Het artikel begon wel aardig, maar gaandeweg werd mij die ronkende verkooptaal te veel. De foto’s zijn bijzonder goed gemaakt, maar maken ook wel duidelijk, dat aan de Nike artikelen in deze winkel wel een stevig prijskaartje zal hangen.

Ik ga er niet naar toe, ik hoef niet te pronken met Nike en ik koop mijn nieuwe schoenen wel van een onbekend merk in een doodgewone winkel.

Lees het hele artikel hier: nsideretail.asia/2020/06/03/giant-nike-thailand-flagship-opens-in-bangkok

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Nike opent nieuw vlaggenschip in Bangkok”

  1. Constantijn van Ruitenburg zegt op

    Op het labeltje staat Made in China. De kans is huizenhoog aanwezig….

  2. JM zegt op

    Die winkels zijn veel te duur zoals adidas ook.
    Zelfs duurder dan in Belgie .
    Op avondmarkten kan je genoeg namaak kopen en deze zijn ook goed zeker de t-shirts voor 100baht het stuk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website