Joe Ferrari

Door Klaas Klunder
Geplaatst in Achtergrond
Tags: , ,
7 september 2021

Foto uit archief (anutr tosirikul / Shutterstock.com)

Thailand was in shock na het publiceren van de video waarop de politiechef van Nakhon Sawan zichtbaar een arrestant verstikte. De politie belegde als gebruikelijk een show om de gemoederen een beetje te bedaren.

Dat lijkt te lukken, sindsdien ebde de aandacht weg, men is reeds gewend aan dit soort taferelen?

BBC news publiceerde gisteren een zeer uitgebreid en lezenswaardig artikel, ook over de achtergronden. Te lezen op:

https://www.bbc.com/news/world-asia-58405215

Drukt ons weer met de neus op de feiten in Thailand.

2 reacties op “Joe Ferrari”

  1. Jacques zegt op

    Dat video clipje zegt genoeg. Met dit soort mogelijkheden binnen de politie kan je inderdaad snel rijk worden. Kennelijk is dat wettelijk geregeld en doen de beleidsmakers (wetgevende macht) hier niets aan. Die zitten kennelijk ook voor zichzelf op allerlei (soortgelijke) manieren, geld te vergaren en hebben er geen belang bij om wetgeving aan te passen. Op deze wijze gaat het nooit wat worden en is fraude of corruptie van een andere orde. Er geldt kennelijk ook een ander begrip van bezit. Eigenlijk ben ik wel benieuwd hoe het eigenaarschap en houderschap wordt ingevuld in Thailand. Op deze wijze gaat de leuze op wat van jouw is is van mij en wat van mij is daar blijf je van af en kan ik met een gerust hart goederen doorverkopen, om maar wat te noemen. Het is en blijft een geweldig land, of toch niet. Zeg het maar, ik denk er zo het mijne van. De rust is weergekeerd en op termijn horen we wel wat er van over blijft. Wat is een mensenleven waard. Kijk hoe die russen bezig zijn met al onze vermoorde inzittenden van vlucht MH 17. Het doet ze niets. De mensheid in zijn verscheidenheid en morgen komt voor iedereen de zon weer op en gaat de onzin weer op dezelfde manieren door.

  2. robert zegt op

    Hoe staat het met die red bull heir?
    Hoe staat het met die monnik?
    en zo zijn er vele zaken


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website