Gezondheidszorgen om Prawit

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags:
31 juli 2019

Deze week was een kort bericht te lezen in de Pattaya Mail dat premier Prayut zich zorgen maakte om de gezondheid van Prawit, de vice premier. Ook wel bekend geworden als de “horlogeman”.

Prayut liet weten dat hij, om Prawit te ontlasten, de politietaken van hem zou overnemen. Hoewel deze zorg een aardige geste is richting Prawit is het opmerkelijk dat Prayut deze taak erbij neemt. Het lijkt wel enigszins op Russische politiek om de macht naar zich toe te trekken. Sluipenderwijs wordt iemand van het politieke toneel verwijderd.

In hoeverre Prayut deze man geen hand meer boven het hoofd kan houden zonder zelf beschadigd te raken, is slechts gissen. In het verleden moesten de ministers openheid van zaken geven over privébezit en inkomsten. Ook de premier zal vroeg of laat openheid van zaken moeten geven. Een van de obstakels die hem nog te wachten staat.

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Gezondheidszorgen om Prawit”

  1. Jacob zegt op

    Hoorde Prayut nog tegen hem zeggen; No worries, not during my watch…

  2. brabantman zegt op

    Denk dat het tijd is voor een nieuwe batterij, zowel in zijn horloge als in hem…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website