Eigendom van een Thaise familie (Editorial credit: Sriya Pixels / Shutterstock.com)

Central Retail Corporation (CRC), onderdeel van de Thaise Central Group, heeft zich opgewerkt tot een enorm retail imperium dat zich uitstrekt van Vietnam tot in het Verenigd Koninkrijk. Ook de Bijenkorf warenhuizen in Nederland zijn in het bezit van de groep.

Het Thaise familiebedrijf Central Retail Corporation (CRC) heeft zich ontwikkeld tot een grote speler in de detailhandel, met winkels en merken die zich uitstrekken van Thailand tot het Verenigd Koninkrijk, waaronder bekende namen als De Bijenkorf, Selfridges en Rinascente. Dit succes is grotendeels te danken aan een strategische aanpak genaamd ‘CRC Retailligence’, die gericht is op het combineren van traditionele winkelervaringen met digitale innovatie om zo een naadloze omni-channel winkelervaring te bieden.

CRC’s groei is ook aangedreven door aanzienlijke investeringen in zowel fysieke winkeluitbreidingen als technologische upgrades, met een geplande investering van 3 miljard dollar over de komende vijf jaar. Dit alles wordt ondersteund door een sterke focus op klantgerichtheid, innovatie, en partnerschappen, zowel lokaal als internationaal​​​​.

Central Group, het moederbedrijf van CRC, heeft een uitgebreide portefeuille die varieert van winkelcentra tot commerciële eigendommen in Thailand, en bezit het grootste marktaandeel van verhuurbare oppervlakte in het land. Het bedrijf heeft ook een aanzienlijke aanwezigheid in de horeca en financiële dienstverlening en is betrokken bij filantropische projecten gericht op onderwijs en sociale ontwikkeling​​.

Bronnen:
– Central Retail Corporation
– Inside Retail Asia
– Wikipedia

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website