Cocktails een nieuwe trend in de bar

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Achtergrond
Tags: ,
13 mei 2017

Een nieuwe trend in de bars begint op te steken. Hoewel de meeste bars nog de geëigende drankjes schenken, specialiseren kleinere bars zich steeds meer met speciale drankjes zoals cocktails. Het laatste jaar groeide de omzet van deze nieuwe trendy bars van $200 miljoen naar ruim $ 234 miljoen.

Trendy barbezoekers zoeken en proberen steeds nieuwere creaties uit bij deze innovatieve uitbaters. Het Singapore Cocktail Festival gaf een extra stimulans aan de reputatie van deze nieuwe trend.

Tijdens dit Festival werden er masterclasses gegeven en vonden er “bar tours” plaats, zodat iedereen kon proeven, leren en “spelen als bartender”. Er vindt duidelijk een verandering plaats in het werk van barkeepers en een grote waardering voor hen die speciale creatieve cocktails weten te ontwerpen.

Behalve Singapore verschijnen ook op andere locaties zoals Bangkok, Jakarta, Bali en Kuala Lumpur deze nieuwe trendy gelegenheden. Zelfs in Cambodja begint daarvoor een markt te ontstaan.


» Laat een reactie achter


Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website