Zondag start winterdienstregeling op Schiphol

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
27 oktober 2018

Zondag 28 oktober start de nieuwe winterdienstregeling op Schiphol. Met de toevoeging van zeven nieuwe bestemmingen en negen nieuwe routes van luchtvaartmaatschappijen biedt Schiphol reizigers ook deze winter een grote directe connectiviteit. Tegelijkertijd vallen er ook routes af, doordat luchtvaartmaatschappijen keuzes moeten maken vanwege de capaciteitsgrens die op Schiphol is bereikt.

Met nieuwe bestemmingen als Beiroet, Eilat, Mombasa, Punta Cana en Zanzibar, het voortzetten van in het zomerseizoen gestarte bestemmingen Fortaleza en Orlando en een aantal nieuwe routes van luchtvaartmaatschappijen kunnen reizigers deze winter kiezen uit nieuwe Europese en intercontinentale bestemmingen. Een nieuwe route betekent dat een extra luchtvaartmaatschappij gaat vliegen op een al bestaande bestemming voor Schiphol.

Tegelijkertijd vallen er ook routes af, door de capaciteitsgrens op Schiphol. Hierdoor zijn luchtvaartmaatschappijen genoodzaakt om routes te laten vervallen als zij andere willen openen. Ook voeren luchtvaartmaatschappijen op een aantal routes vluchten in een hogere of lagere frequentie uit. De winterdienstregeling eindigt op 30 maart 2019.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Zondag start winterdienstregeling op Schiphol”

  1. Daniel VL zegt op

    In België is men reeds vrijdag begonnen daar worden de passagiers gegijzeld door de vakbonden die de aviapartners aanzetten te staken op het ogenblik dat er vele mensen hoopte, te genieten van hun laatste vakantie dagen. Volgend jaar weinig vertrekkende passagiers in Zaventem en meer vanuit de omliggende landen, goed voor Schiphol.

  2. Wiebren Kuipers zegt op

    2e helft november zijn er voordelige tickets ams-bkk-ams via Guangzhou 16 uur heen en 17 uur terug. voor een returprijs van 349,- euro.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website