Een aantal Thailandgangers zullen wel eens met Finnair naar Bangkok gevlogen zijn. Ik in ieder geval wel. Deze luchtvaartmaatschappij uit Finland komt nu met Economy Comfort, een speciale klasse aan boord van verre vluchten.

Daarnaast investeert de maatschappij ook flink in een upgrade van de dienstverlening. Vanaf het najaar wordt deze Economy Comfort aangeboden op intercontinentale vluchten. Voor passagiers betekent dit meer beenruimte, comfortabeler hoofdsteunen, betere kwaliteit koptelefoons en persoonlijke verzorgingskits.

Ook in de standaard Economy class gaat de service omhoog door tijdens dagvluchten een extra snack aan te bieden tussen de maaltijden door. Daarnaast worden er nieuwe wijnen geïntroduceerd. In alle reisklassen wordt het inflight entertainment verbeterd, met een grotere selectie films en series.

De Economy Comfort klasse wordt onder andere geïnstalleerd in de splinternieuwe Airbus A350, die Finnair volgend jaar als eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld in gebruik neemt. Passagiers hebben in dat toestel ook de beschikking over wifi.

Op dit moment heeft Finnair een aanbieding voor vliegtickets naar Bangkok voor  539,-

Finnair vliegt de kortere noordelijke route via Helsinki, geografisch gezien het ideale overstappunt op weg naar Azië. De luchtvaartmaatschappij liet al eerder weten dat zij vanaf 14 november 2014 drie keer per week naar Phuket (HKT) gaan vliegen en vanaf 10 december twee keer per week naar Krabi (KBV). Beide routes worden uitgevoerd met een Airbus A340.

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Vliegmaatschappij Finnair komt met nieuwe klasse: Economy Comfort”

 1. Jan Hendriks zegt op

  Mijn oudste dochter en een kleindochter zijn bij mij op bezoek.
  Zij vlogen met KLM in Economy Comfort.

 2. Jan Hendriks zegt op

  Bij KLM kan men ook Economy Comfort boeken.

 3. Tam Ruad zegt op

  China airlines komt ook binnenkort met Economy/comfort klasse. Ik heb nog niet kunnen ontdekken op welke vluchten. We mooie indeling en ruimte.
  Ruud

 4. Jack G. zegt op

  Benieuwd wat dat gaat kosten. KLM rekent toch wel een paar eurootjes hiervoor. Wifi is leuk. Maar wat gaat kosten? En zit er een beetje power in? Bellen bij Emirates was dacht ik 2,70 per minuut. Dat scheelt niet zoveel van het KPN tarief van 2,27 voor bellen uit Thailand.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website