Komenton / Shutterstock.com

KLM is stapsgewijs bezig met het opstarten van haar routenetwerk. Vanaf 24 mei wordt er naar 31 verre bestemmingen gevlogen in Afrika, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Op de sommige routes gaat het om vrachtvervoer, maar voor passagiers is het ook weer mogelijk om vluchten te boeken.

Vliegen tijdens de coronacrisis betekent voor luchtvaartmaatschappijen dat zij moeten opereren onder uitzonderlijke omstandigheden. De huidige situatie vraagt om een reeks van maatregelen die KLM uitvoert om haar operatie voor passagiers en bemanning zo veilig mogelijk te kunnen uitvoeren.

In deze video zie je welke maatregelen dat zijn.

Video: Veilig vliegen met KLM in coronatijd

Bekijk hier de video:

2 reacties op “Veilig vliegen met KLM in coronatijd (video)”

  1. Gerrie zegt op

    Er is een groot verschil tussen de informatie uit het filmpje en de praktijk. Ben gisteren met KLM naar Nederland gevlogen. Vol vliegtuig. Kreeg plastic zak met drankjes en fourage. Later karige maaltijd zonder drankjes. Tijdens de vlucht is er niet een keer afval opgehaald. Moet je de klokhuizen in de fouragezak bewaren? Je moet zelf in het donkere vliegtuig water gaan halen. Mensen houden zich vast aan de stoelen aan het gangpad. Worden die schoongemaakt? Hoe schoon zijn hun handen? Nee, je kunt beter handschoentjes dragen.

  2. Martin zegt op

    Moderator: Onleesbaar door het ontbreken of verkeerd gebruik van leestekens. Dus wordt niet geplaatst.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website