(1000 Words / Shutterstock.com)

Alle passagiersvluchten in Thailand zijn met onmiddellijke ingang gestaakt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het verbod is op zaterdagochtend van kracht geworden en loopt tot maandagavond , aldus de Civil Aviation Authority of Thailand.

Iedereen die aankomt op een vlucht die inmiddels al vertrokken is moet bij aankomst in Thailand 14 dagen in quarantaine worden geplaatst.

Het verbod op inkomende vluchten komt er nadat er gisteren commotie ontstond op de luchthaven van Suvarnabhumi toen meer dan 100 Thaise staatsburgers van verschillende vluchten aankwamen. De reizigers beweerden dat ze er niet van op de hoogte waren dat ze 14 in thuisquarantaine moesten.

De regering heeft al eerder aan Thai in het buitenland gevraagd om hun reis tot na 15 april uit te stellen. Dar wordt onvoldoende gehoor aan gegeven.

Bron: Bangkok Post

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Thailand schort voor 3 dagen alle inkomende passagiersvluchten op”

  1. Monika zegt op

    Ik dacht dat ik eerder gelezen had dat Thailand op 28 maart de grenzen voor een maand sloot? Daarmee vanuit gaande dat er dus al geen toeristen meer in mochten.

    • Er vliegen ook geen toeristen. Het zijn Thai die naar huis vliegen. Lees het artikel nog eens.

  2. Monika zegt op

    Oja, excuus


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website