Thai Airways International Public Company Limited (THAI) en Turkish Airlines hebben in Istanbul een Memorandum of Understanding (MOU) ondertekend om een joint venture samenwerking aan te gaan.

Dit markeert een cruciale stap in het intensiveren van de samenwerking tussen de nationale luchtvaartmaatschappijen van Thailand en Turkije. Vanaf december 2023 zal THAI dagelijks vliegen vanuit Bangkok naar Istanbul, waarmee ze haar positie als voornaamste luchtvaartmaatschappij voor reizen naar Thailand, de Aziatisch-Pacifische regio en Australië versterkt.

Dit partnerschap zal bovendien het toerisme, de handel en investeringen tussen beide landen stimuleren. Dankzij de strategische ligging van Istanbul als knooppunt tussen Azië, Europa en Afrika, zullen reizigers eenvoudig kunnen pendelen tussen Thailand en Turkije, maar ook naar bestemmingen in Europa en Afrika.

In de eerste helft van 2023 (januari tot juni) bezochten al meer dan 1 miljoen toeristen uit Turkije en naburige landen in Oost-Europa en Afrika Thailand.

Bron: PR Thai Government

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website