THAI Airways vergroot capaciteit vanaf Brussel

Brussels Airport gaat een aantal verbetering invoeren in de zomerdientregeling om meer Nederlanders aan te trekken.

Naar Thailand vliegen

Wie vanaf Brussel naar Thailand wil vliegen met THAI Airways heeft meer keuze omdat THAI Airways haar capaciteit gaat vergroten door het inzetten van een groter toestel.

Brussels Airport

Brussels Airport laat deze zomer vele verbeteringen zien in het aanbod van de bijna 200 bestemmingen die non stop vanaf de luchthaven kunnen worden bereikt. Passagiers krijgen zo meer mogelijkheden in de keuze van maatschappijen en vluchttijden op diverse routes.

Zo zal een aantal maatschappijen bestemmingen en frequenties toevoegen aan hun netwerken:

 • Brussels Airlines zal als homecarrier de bestemmingen Washington en Palermo aan het netwerk toevoegen. Washington zal 5 maal per week worden aangevlogen, Palermo 2 maal per week.
 • Ook zal de Belgische maatschappij de frequenties op het Afrikaanse netwerk verhogen; Conakry gaat naar 4 wekelijkse vluchten, Dakar naar 7 en Cotonou naar 3 per week.
 • Edinburgh krijgt er een tweede dagelijkse vlucht bij.
 • Vueling voegt naast Barcelona en Valencia, nu ook de bestemmingen Alicante en Malaga toe.
 • Thomas Cook Airlines breidt verder uit met Bastia, Biarritz, Nice en Reykjavik als nieuwe bestemmingen, terwijl Jetairfly Athene zal opstarten.
 • Corendon zal deze zomer Heraklion direct gaan aanvliegen en ook Rhodos zal beter bediend worden met een nieuwe route van Aegean.
 • Qatar Airways zal dagelijks gaan vliegen tussen Brussel en Doha, waardoor ook de vele doorverbindingen naar het verre Oosten zullen toenemen.
 • Verder frequentieverhogingen zijn te zien op Wenen, Zagreb, Cairo, Beirut, Istanbul en Kiev.
 • THAI Airways en Jet Airways verhogen hun capaciteit door een groter toestel in te zetten, dat geldt ook voor United op de Chicago route.

Brussels Airport hoopt met al deze verbeteringen nog meer Nederlandse passagiers te kunnen aantrekken. Met name voor de zuidelijke provincies is de luchthaven een prima alternatief met een aantal unieke bestemmingen en maatschappijen.

Luxe bus

Ook passagiers uit de Randstad kunnen nu gemakkelijker per openbaar vervoer naar de luchthaven reizen. Sinds begin maart rijdt er 3 maal per dag een luxe bus tussen Den Haag, Rotterdam en Brussels Airport . Tickets voor deze verbinding zijn te verkrijgen via www.royaldutchcoach.nl


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “THAI Airways vergroot zomercapaciteit vanaf Brussel”

 1. robert vereecke zegt op

  Brussels Airport wordt een hub voor vliegtuigmaatschapij Thai Airways voor de routes naar Afrika, Europa en de Amerikaanse oostkust. Dat staat in een akkoord dat vorige week in de Thaise hoofdstad Bangkok is ondertekend tussen Brussels Airlines en Thai Airways, beiden lid van het Star Alliance-netwerk.

  • Khun Peter zegt op

   Klopt, dat bericht staat voor morgen klaar.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website