THAI International Airways gaat met ingang van 1 augustus, op vluchten tussen Bangkok en Brussel, haar Boeing 777-300ER vervangen voor de Airbus A350.

Daarmee is de nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand de tweede partij die met dit nieuwe type vliegtuig op de grootste luchthaven van België zal landen.

De A350 is sinds de zomer van 2016 operationeel bij THAI in dienst bij Thai. Aan boord is plaats voor 32 passagiers in Royal Silk Class en 289 in Economy Class.

Deze zomer zal ook Qatar Airways met een A350 naar Brussels Airport vliegen. Finnair was de eerste die dit type vliegtuig naar Brussel bracht.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “THAI Airways gaat met een Airbus A350 naar Brussel vliegen”

 1. Fransamsterdam zegt op

  De pitch/width is zowel bij de 777 als bij de 350 van Thai Airways in economy 32/18 inch, en dat is tenslotte het voornaamste. 🙂

 2. Jean zegt op

  Thai Airways ?
  Neen, bedankt.
  Dure tickets, weinig of geen airmiles en +/- 12 uur opgesloten zitten in een vliegtuig.
  Waiting list …
  Beperkte ruimbagage ( 20 Kg. ?)
  Betere alternatieven zijn o.a. Etihad Airways (EY) met een break van 1…3 uur in AbuDhabi (AUH).
  Enkele keren per jaar een vlucht boeken en je bent “Silver Guest” of “Gold Guest” met toegang tot een lounge waar je rust en ontspanning kan genieten zowel in BRU als in AUH.
  Ook naar of vanuit Amsterdam heeft (had tot 22-01-2017) EY zij zeer gunstige tarieven BKK-AMS return Economy = 20.000 THB.
  Van BKK naar BRU is Etihad de beste koop.
  Steeds op tijd en excellente service aan boord zowel in Economy als in Business.
  Dat is tenminste mijn 10-jaars ervaring.
  Emirates heeft soms lange transittijden, een ingewikkelde luchthaven en niet goedkoop wat ook in dit forum moge beweerd worden.
  Quatar / Turkish zijn voor mij uitgesloten wanneer ik in BKK zie welk soort passagiers aan de incheckbalie staan.
  Ieder heeft zo zijn voorkeuren.

  • Peter Stiers zegt op

   ruimbagage bij THAI is wel 30 kg

 3. Maurice zegt op

  In januari met Thai Airways gevlogen, prima vlucht. Het is meer wat je prefereert: nonstop of een tussenstop om je benen te strekken. Sowieso internationaal of binnenlands 30 kg ruimbagage en qua prijs valt het ook mee(€ 600 +/- betaald). De lounges in zowel AMS als BRU zijn bedroevend slecht i.t.t. andere lounges van Internationale vliegvelden(FRA bijv.)

  Mijn voorkeur gaat overigens uit naar EVA air nonstop vanaf AMS.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website