Thai AirAsia heeft vliegtickets in de aanbieding voor reizen op een aantal binnenlandse en internationale routes voor reizigers die willen vliegen van half januari tot eind juni volgend jaar.

Je kan boeken tot en met 5 oktober van dit jaar. De prijs voor een enkeltje vanaf Bangkok (Don Muang) inclusief luchthavenbelastingen en toeslagen,begint bij THB 490 naar Phitsanulok, Khon Kaen en Udon Thani.

Voor THB 590 vlieg je naar Chiang Mai, Chiang Rai, Ubon Ratchathani, Nakhon Si Thammarat, Hat Yai, Trang, Krabi en Surat Thani. Vanaf THB 690 boek je een vliegticket naar Phuket en Nakhon Phanom en voor THB 990 naar Narathiwat.

Voor vluchten naar de Mekong regio, Singapore, Indonesië, Jakarta, Bali en meer, kijk op de website: Thai AirAisia.

3 reacties op “Thai AirAsia: Early bird kortingen tot 20%”

 1. john zoet zegt op

  leuke aantrekkelijke prijzen maar als je aankomt in Bangkok en verder wilt vliegen wegen ze je portemonee nog om de prijs op te jagen.
  wij waren voor de vlucht naar Udon thani 3000 bath extra kwijt voor onze koffers.
  Thai air is goedkoper als je bagage bij je hebt.
  het zijn Rian air regels die bankok-air en asia-air hanteren en Nok air is volgens mij in de leer bij hun maar soms heb je geen andere keuze

 2. ruddy zegt op

  Je moet bij deze bedragen wel minimaal 2000,-baht bij rekenen.
  Ze vertellen er niet bij dat er nog belasting , en luchthavenbelasting , boekingskosten , stoel , baggage en nog 800,- bath overige kosten bij rekenen.
  Bij navraag wat deze overige kosten inhouden kon niemand bij airasia een zinnig antwoord geven.
  Ik vlieg nu altijd met thai airwais , veel goedkoper zonder aanbiedingen en betere bediening , en eten en drinken aan boord GRATIS.

 3. Mr. Thailand zegt op

  Er staat overduidelijk in het artikel dat de prijzen inclusief taksen en toeslagen zijn. Wat je wel moet betalen zijn kosten voor creditcardgebruik en niet-handbagage. Die zijn relatief laag – reken op maximaal €10 toeslag. En niet iedereen reist met valiezen, dus voor die mensen is dit best handig.
  En dat Thai Airways goedkoper is, lijkt me weinig waarschijnlijk. Vorig jaar hebben we met 3 bij Thai AirAsia gevlogen van Chiang Mai naar Bangkok voor €90, inclusief bagage. Thai Airways was toen €160 voor dezelfde zaken. Beide waren geen promotieprijzen.
  Ik bedoel maar, even goed vergelijken doet wonderen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website