Qatar Airways start op 16 juni 2015 een dagelijkse lijndienst tussen Doha en Amsterdam met een Boeing 787-8 Dreamliner. De introductie van een nieuwe route gaat meestal gepaard met aanbiedingen, zoals deze actie met business class-tickets.

Reizigers die voor 27 maart twee tickets voor de business class boeken, hoeven er maar één te betalen. Dankzij deze kortingsactie kunnen twee personen samen in de business class naar Doha vliegen voor slechts 1015 euro. Qatar Airways biedt op de thuisbasis in Doha overstapmogelijkheden aan naar Bangkok.

De reisperiode voor de actie ligt tussen 16 juni en 31 augustus 2015, waardoor ook de zomervakantie binnen de periode valt. Door deze en andere aanbiedingen opent Qatar Airways direct de aanval op concurrenten waaronder KLM, Emirates en Etihad.

Voor meer informatie neem contact op je reisbureau of Qatar Airways.


» Laat een reactie achter


9 reacties op “Qatar Airways komt met stunttarieven in business class”

 1. Cornelis zegt op

  Ter aanvulling: naar Bangkok in de betreffende periode, kost het voor 2 personen in de businessclass op bepaalde dagen 2116 euro in totaal en dat is echt een koopje. Bij Emirates betalde ik dit voorjaar nog 1800 euro per persoon.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 2. theo hua hin zegt op

  Het zal wel aan mij liggen maar, wat moet ik in Doha? Wat kost de reis naar Bangkok? Hoe lang duurt de overstap? Wie of welke maatschappij vliegt dan? Persoonlijk zijn wachten en overstappen al voldoende redenen om dit nooit te doen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +11 (obv 11 stemmen)
  • John Chiang rai zegt op

   Beste theo hua hin ,
   Als geld geen rol speelt heb je zeker gelijk,en is een directe vlucht natuurlijk veel beter.
   Bij een vlucht met bijv Quatar airway,Etihad,Oman air,of Emirate,spaar je bij een overstap van ca 2a3uur niet zelden een paar honderd euro p.p. Als ik bijv. op 2dec 2015 tot maart 2016 ,van München naar Bangkok vlieg,dan betaal ik hoewel december eigenlijk hoogseizoen is,bij Quatar airway’s ca 460,-retour.
   Ook bij een overstap in Doha,waar ik na een korte tussenstop van ca.3uur met de zelfde maatschappij verder vlieg ,spaar ik met deze aanbieding zeker 300p.p. Dit betekent samen met mijn vrouw,een besparing van ca 600,- Euro,wat ook bij de aangegeven wachttijd,een uurloon geeft,waar de meeste mensen in Europa van dromen kunnen. Bovendien is het een goede tegemoetkoming i.v.b.met de slechte wisselkoers,waar onlangs op thailandblog.nl.over geschreven werd.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 3. Klaas zegt op

  Probeer net een proefboeking te doen, 19 juni t/m 18 juli, kom ik uit op 1539,00 pp, wat doe ik fout?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
  • Jack G. zegt op

   2 personen ingetikt of 1 persoon? 1 persoon is 1500 nog wat en bij 2 personen kom je op 1000 nog wat pp bij een nl-se boeking site.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: +1 (obv 1 stem)
  • Cornelis zegt op

   Je doet niets fout, maar de prijzen verschillen nogal afhankelijk van de gekozen vluchtdata. Ik kwam bij m’n eerste poging op 2116 euro voor 2 personen uit. Overigens is de door jou gevonden 1539 per persoon ook niet slecht. bij Emirates kom ik nooit goedkoper uit dan net onder de 1800 – bij Singapore Airlines ben je rond de 4000 euro kwijt……….,,

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 4. Jack G. zegt op

  Ze hebben wel een website die ook grotendeels Nederlands laat zien. China Airlines doet dat ook netjes. Wat je moet in Doha Theo? Jij als gast in de zakenklasse kan lekker even naar de lounge voor een heerlijk hapje en drankje. Of even lekker douchen en laten masseren en dan weer op naar je welkomstchampie op je vlucht naar Bangkok. Ook kunnen rookaanbidders even hun stress wegpaffen en je kan ook een kadootje of zelfs meerderen kopen voor je geliefde. Want dat is 90% van de mannen natuurlijk vergeten. Die verkoopdame met haar charmante glimlach wil je toch even van dicht bij zien en even een minuutje meepraten. Verkoopdame? Nee, ze was even een minuutje helemaal oor voor jou. Ze geeft even een charmante blik als je pincode goed blijkt te zijn volgens de computer. Als je niet op dieet bent en geen alcoholverbod hebt dan kom je met je buikje rond en een flinke drankkegel aan in Bangkok. Geniet maar met mate. Want teveel drank kan het wandelinkje op de luchthaven van Bangkok een hele expeditie worden. Zonder dollen. De aanval op de zakelijke markt is flink ingezet en eens kijken hoe de anderen daar op reageren.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +6 (obv 6 stemmen)
 5. Anthonis Jos zegt op

  Wij hebben net een ticket kunnen boeken in business voor 1058 euro per persoon
  Vertrek op 26/07 en terug op 06/08
  Je moet inderdaad wel 2 tickets boeken
  wachttijd in Doha valt heel goed mee, 2 uur en 35 minuten in het heengaan en 2u en 30 min in het terugkomen.
  En 40 kg bagage per persoon, dat is ook heel veel.
  Dit is de prijs die ik anders in deze periode voor een economie ticket zou betalen.
  Bedankt Thailandblog voor jullie informatie, super, doe zo voort zou ik zggen

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +4 (obv 4 stemmen)
  • Mr. Thailand zegt op

   Ongeveer de prijs die je anders in economy zou betalen?
   Ik heb net even jullie reisdata opgezocht: de goedkoopste optie in economy is ongeveer €650 p.p. Groot verschil als je ‘t mij vraagt.

   Afgezien van het prijsverschil vind ik €1000 voor een retourticket (business) naar Bangkok in het hoogseizoen wel een mooie prijs. Voor sommigen zeker interessant!
   De business class van Qatar is ook erg goed.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website