Qatar Airways start vanaf 26 oktober 2014 met non-stop vluchten naar Phuket. Daarnaast zal Qatar met ingang van 16 december 2014 het aantal dagelijkse vluchten naar Bangkok verhogen van drie naar vier.

De luchtvaartmaatschappij vliegt momenteel de dagelijkse Doha – Phuket route via de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. De directe vluchten naar Phuket zullen worden uitgevoerd met een Airbus A330 in een twee-klasse configuratie met 24 stoelen in de Business Class en 236 stoelen in de Economy Class.

De nieuwe non-stop service vanaf 26 oktober zorgt voor kortere reistijden voor passagiers die Phuket willen bezoeken. Vanuit Europa is er veel vraag naar vluchten op Phuket. De meeste passagiers komen uit het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Duitsland, Frankrijk en Italië.

Qatar Airways startte zijn activiteiten in Thailand meer dan 14 jaar geleden met een non-stop vluchten van Doha naar Bangkok. Vanaf 2010 wordt er ook van Doha via Kuala Lumpur naar Phuket gevlogen.

Qatar Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar. De airline heeft haar basis op Hamad International Airport in Doha, de hoofdstad van Qatar. Vanaf daar vliegt men naar meer dan 100 internationale bestemmingen met een vloot van ruim 100 vliegtuigen. Qatar Airways heeft ‘The World Airline Awards 2008’ gewonnen voor beste maatschappij in het Midden-Oosten en voor de beste cabin crew. Tevens is ze één van de zes maatschappijen wereldwijd met een vijfsterrenbeoordeling door Skytrax.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website