Nok Air heeft wee een aantal interessante tarieven, zoals de 990 baht aanbiedingen naar Myanmar en een aantal bestemmingen in Thailand.

Dit tarief geldt voor een enkele reis inclusief luchthavenbelasting en toeslagen. Je vliegt vanaf Bangkok (Don Mueang) naar Myanmar’s Yangon en van Mae Sot naar Mawlamyine of Yangon.

Hetzelfde tarief van 990 baht is van toepassing voor vluchten naar Ubon Ratchathani en Udon Thani in het Noordoosten van Thailand en Phitsanulok in het centrale deel van het land.

Je kan dit tarief boeken tot 27 november en je kan vliegen van 21 December tot 25 October 2014. Boeken kan op www.nokfanclub.com, www.nokair.com, m.nokair.com (website voor mobiele applicaties) en de apps van Nok Air.

Deze promotietarieven leveren kortingen op tot 70% van het standaardtarief. Echter Nok Air heeft de laatste tijd steeds vaker aanbiedingen van 1.200 – 1.400 baht op veel binnenlandse routes.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website