De Vietnamese low-cost maatschappij VietJet Air komt op 12 en 15 december, wanneer het hoogseizoen begint, met twee nieuwe routes tussen Ho Chi Minh City en Phuket en Chiang Mai. Het totaal aantal routes naar Thailand komt daarmee op vijf.

De luchtvaartmaatschappij voert vier vluchten per week uit op de twee nieuwe routes en ze vliegen met een met Airbus A320. De verwachting is dat veel Vietnamese toeristen gebruik zullen maken van de nieuwe verbinding.

VietJet Air is de private luchtvaartmaatschappij van Vietnam en is opgericht in april 2007. De budgetmaatschappij groeit erg hard. De huidige vloot van 99 toestellen zal nog verder groeien, mede door een bestelling van honderd Boeing 737 MAX 200 toestellen in 2016.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Nieuwe routes VietJet Air: Ho Chi Minh-Stad naar Phuket en Chiang Mai”

  1. Thallay zegt op

    mensen willen ook graag weten wat de kwaliteit van vliegen is. Ben vorige maand met VietJet Air naar Ho Chi Minh gevlogen en het beviel me prima. Geen reusachtig groot vliegtuig, toch voldoende beenruimte. Bij boeken wel goed opletten, je moet voor allerlei ´service´ bijbetalen, zoals bagage (handbagage gratis, max. 7 kilo, ik heb nergens gemerkt dat ze het gewicht controleerde. Wel de grootte van de koffer), annuleringsverzekering,stoelkeuze, een eventuele maaltijd of drankjes. De prijzen voor deze ´sevice´ zijn niet mals.
    Geen klachten dus.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website