Malaysia Airlines gaat vier keer per week tussen Kuala Lumpur en Krabi vliegen. Het toestel, de MH770, zal vertrekken vanaf Kuala Lumpur om 02:55 uur en komt in Krabi aan om 05:40 uur. De terugvlucht (MH771) vertrekt vanaf Krabi op 05:20 uur en zal om 08:05 uur landen op Kuala Lumpur. Deze route zal worden uitgevoerd met de Boeing 737-800 en wel op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Een woordvoerder van Malaysia Airlines laat weten dat Krabi een belangrijke toevoeging is van het routenetwerk van de airline. Krabi is een populaire vakantiebestemming en erg favoriet onder Maleisiërs.

Krabi

Krabi, de parel van de Andaman Zee, is een een prachtige bestemming met schilderachtige landschappen, indrukwekkende kalkstenen kliffen, prachtige stranden, verfrissende watervallen en een mooi achterland. Krabi is de thuisbasis van verschillende Nationale Parken met meer dan 130 omliggende eilanden zoals Koh Phi Phi en Koh Lanta.

De nieuwe vier vluchten per week van Kuala Lumpur naar Krabi zijn een uitbreiding van de reeds bestaande 35 wekelijkse vluchten naar Bangkok. Ook vliegt Malaysia Airlines 21 keer per week naar Phuket, daarmee komt het totaal van vluchten tussen Maleisië en Thailand op zestig.

Actietarieven

Malaysia Airlines zal haar nieuwe route naar Krabi inluiden met actietarieven. Reizigers kunnen deze tarieven boeken vanaf nu tot 30 januari 2014 voor vliegreizen tussen 3 februari – 30 juni 2014.

Meer informatie of boeken? Ga naar uw reisagent of kijk op www.malaysiaairlines.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Malaysia Airlines gaat 4x per week op Krabi vliegen”

  1. Wouter zegt op

    Gaat best goed in Thailand, laten ze Bangkok toch gewoon even links liggen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website