Wereldwijde vakantiebestemmingen in de aanbieding bij KLM! Zin in vakantie? Boek nu je retourtje voorpret en vlieg straks voordelig met KLM naar Bangkok.

Zo boek je een retourticket Amsterdam – Bangkok van € 719 nu voor € 549. Wees er snel bij want de aanbieding geldt tot en met 2 maart 2015. 

KLM vliegt wekelijks met 6 vluchten vanaf Schiphol rechtstreeks en zonder tussenstop naar Bangkok. De gemiddelde reistijd bedaagt 10 uur en 45 minuten.

Meer info en boeken: KLM KoffersPakkers

Voorwaarden KofferPakkers: Er is een minimumverblijf van 7 dag(en) van toepassing en een maximumverblijf van 3 maand(en). Flying Blue-deelnemers sparen 1426 Miles. Vanaf-prijzen, incl. belastingen en toeslagen, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief. U ziet de exacte totale prijs bij het kiezen van uw betaalmethode.

Bron: website KLM


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

14 reacties op “KofferPakkers KLM: Retourticket Bangkok van € 719 nu voor € 549”

 1. Peter. zegt op

  Was het andersom ook maar zo, een retourtje BKK_AMS kost minimaal 27.885 Baht, een slordige 765 EURO!
  En mij valt op dat alle luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks op Amsterdam vliegen het zelfde doen, wel stunten met AMS-BKK retourtjes maar voor BKK-AMS retourtjes de hoofdprijs vragen..waarom, ik heb ze ze gebeld, geen zinnig antwoord konden ze hierop geven…

 2. John zegt op

  Deze aanbieding is wederom van uit Amsterdam. Echter als ik een reservering boek van uit Bangkok, dan kost een retour ticket minimaal 31.000 bath. Dit met de huidige koers van de Euro .
  Waarom geen aanbiedingen van uit Bangkok? Er is zeker vraag naar.

 3. Jan zegt op

  Qatar airways vliegen van Phuket of Bangkok naar Amsterdam ow voor 16.400bth..Dezelfde vlucht naar Brussel kost 24.000bth.

  • Rick zegt op

   Op welke website vind je deze aanbieding van qatar airways?
   Ik zoek een retour Bangkok Amsterdam, kom zelf niet onder de 600. Heen begin mei terug eind july/begin aug

   • Jan zegt op

    http://www.qatarairways.com

 4. KhunBram zegt op

  Ja voordeel voor wie het past.
  Ik ben zelf ook KLM member.
  Heb me hedenmorgen beetje boos gemaakt richting KLM per email.
  Reden?
  Als je als member en landgenoot de visa versa wilt omwisselen, dus eerste vanuit Bangkok naar Amsterdam en dan terug, moet je ruim 1200 betalen.
  NIET alles is zo leuk als dat het lijkt, regeltjes regeltjes regeltjes.

  Toch maar weer mijn andere vertrouwde maatschappij gekozen. Ruim 500.

  KhunBram

 5. Jacquess zegt op

  Het lukt mij bij de KLM nooit om voor de geadverteerde prijs te boeken.

  • Daniel VL zegt op

   Je bent niet alleen ik heb ook steeds een hogere prijs moeten betalen, Het geldt ook voor ander maatschappijen.

 6. Remko zegt op

  Net geboekt; in tweede week april tot eerste week mei. Was even zoeken maar nu voor €584,-

 7. theoS zegt op

  Deze lage prijzen gelden niet voor het hele vliegtuig. Meestal is die prijs voor de eerste 10 stoelen en verhoogt bij elke rij 10 stoelen die verkocht worden, zodoende komt het dat men allerlei verschillende prijzen ziet of hoort voor dezelfde vlucht met hetzelfde toestel. Gewoon klant trekking of market voering of wat je het ook wil noemen.

 8. Rob Chanthaburi zegt op

  Het is niet alleen, dat de prijs nooit klopt, maar je krijgt de slechtste plaatsen. Maar natuurlijk tegen meerprijs kun je een gangpadstoel krijgen en nog hogere meerprijs krijg je extra beenruimte achter schot van de w.c. of bij de nooduitgang. Er wordt bij de KLM zeker gerekend met alleen kleine mensen, een standard Nederlander 1,84 tot 1,86 moet met zijn knieen in zijn nek zitten. Leven ” lange mensen”

 9. Rode Rob zegt op

  Meerdere keren ticket zoeken voor een bepaalde periode op dezelfde computer wordt vastgelegd bij vele vliegmaatschappijen en ticket bureaus. Boek/zoek je op hetzelfde moment via een andere computer is/kan de ticketprijs veel gunstiger zijn.

 10. richard zegt op

  Ik kan het niet vaak genoeg herhalen: Via flugladen.de
  EVA 23/4-21/5 voor 538 euro, rechtstreekse en comfortabele vlucht. EVA biedt momenteel vele data aan voor 558 euro, tot en met januari 2016. Even uitzoeken en profiteer ervan. Al vanaf 10 augustus het lagere
  tarief.

  • ronny sisaket zegt op

   klopt en als je van Belgie vertrekt nog eens gratis de bus van Antwerpen of Brussel naar Amsterdam, ik boek altijd rechtstreeks bij EVA en betaal gemiddeld 550 euries ,ik vlieg 4 keer per jaar nog nooit problemen gehad
   Ik ben het ook eens met de stelling dat klm voor kabouters misschien goed kan zijn ,maar veel te weinig plaats voor langere mensen of bijbetalen tja dan kan ik beter in delux klasse bij EVA .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website