KLM vliegt nog steeds van Bangkok naar Amsterdam. Dat gebeurt 4x per week op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag. Het vliegtuig vertrekt om 22.30 uur uit Bangkok en komt om 05.25 uur aan in Amsterdam.

No votes yet.
Please wait...

19 reacties op “KLM vliegt tot 2 juli vier keer per week van Bangkok naar Amsterdam”

 1. Joseph zegt op

  Our blue hearts beat for you staat boven aan de advertentie. Mijn verhaal over KLM: onze retourvlucht BKK – AMS die gepland stond voor 3 april werd door KLM geannuleerd. Gelukkig konden we 2 dagen later met een ingelaste vlucht toch naar huis maar om dat mogelijk te maken moesten we wel nog even € 1134,30 overmaken. Ondanks 2 brieven aan klantenservice wacht ik inmiddels al bijna 2 maanden op de teruggave.
  Druk met corona is dan het argument. My heart beats too.

  • Victor zegt op

   Heeft u inmiddels wel een schriftelijke toezegging dat u de € 1.134,30 gaat ontvangen? In dat geval inderdaad geduld maar dan komt het zeker goed en zou ik mij niet al te druk maken.

   • Joseph zegt op

    Victor, Nee ook die heb ik niet ontvangen. Het enige antwoord (per email) op mijn brief was dat ze het te druk hadden om mijn schrijven in behandeling te nemen vanwege “technische implementatie voor uitbreiding Covis-19 beleid”. Vreemd als je alle gegevens omtrent de vluchten en betaling al hebt doorgegeven. En mocht je nog vragen hebben aan Customer Care dan kun je een formulier met de titel “Suivre votre dossier” invullen, maar dan wel in de Franse taal. Onze Nationale trots op haar best.

 2. Carl. zegt op

  Hallo Josefh,
  Zijn de oorspronkelijke tickets misschien via een touroperator geboekt?

  • Joseph zegt op

   Carl, inderdaad maar ik had een betaald KLM retour ticket en heb het extra niet geringe bedrag aan KLM betaald. In mijn ogen een onrechtmatig gevraagde betaling. Kan me voorstellen dat dit gezien de administratieve ‘haast’ wellicht nodig was maar dat ik na 2 maanden nog niets heb terugontvangen is ronduit schandalig en niet KLM waardig. Het excuus: “vanwege technische implementatie voor uitbreiding Covis-19 beleid”. Wat een smoes! My heart beats again!

 3. Tino Kuis zegt op

  Mijn zoon en zijn vriendin hadden met mijn geld via een toeristenbureau een reis geboekt naar Nederland op afgelopen 13 mei. Die ging niet door. Vandaag kreeg ik bijna het gehele bedrag terug.

 4. Peter zegt op

  OK , is er ook al bekend wanneer we weer naar Thailand kunnen vliegen ??
  Had gepland juni, maar dat zal denk ik NIET lukken ???
  Heb wat mensen daar geappt, maar niemand schijnt iets te weten ??

  Peter

  • Evert zegt op

   Inderdaad Peter daar zoeken wij ook al even naar.
   Maar het is alles behalve duidelijk!

   Evert

  • Sjoerd zegt op

   Lees http://www.bangkokpost.com, Daar vind je dat commerciele vluchten (met passagiers)Thailand niet binnenkomen.

 5. Dirk zegt op

  Tot eind juni luchthaven in BKK gesloten voor commerciële INKOMENDE vluchten.

 6. Ronald zegt op

  Waarschijnlijk kan er weer bij KLM en EVA Air geboekt worden vanaf begin juli maar ik denk dat ook veel afhangt van de situatie op Suvarnabhumi. Voorlopig is het vliegveld tot eind juni alleen open voor inkomende Thaise repatrianten die dan wel eerst 14 dagen in quarantaine moeten na aankomst.
  Die quarantaine-eis vervalt misschien begin juli of is anders mogelijk te voorkomen met een medische verklaring uit Nederland van maximaal een paar dagen oud dat je Corona-vrij bent.
  Het is dus nog even afwachten en hier en daar checken. Als Suvarnabhumi zoals momenteel verwacht begin juli weer open gaat voor buitenlandse toeristen is het misschien het beste pas laat in juli of begin augustus te boeken als er hier op Thailandblog wat ervaringen bekend zijn van Nederlanders die naar BKK zijn gegaan. Ikzelf zit nu in Thailand omdat mijn retourvlucht van 30 mei bij EVA Air was gecanceld. Ik heb nu verzocht om een retourvlucht op 4 juli maar dat is nog niet bevestigd.

  • Jan zegt op

   Mijn Eva air retourvlucht is van 18 naar 20 juni verzet en vorige week naar 2 juli. Dit laatste klinkt aannemelijk.

  • Dennis zegt op

   Vluchten vanaf BKK naar AMS kunnen gewoon doorgaan, maar het ligt aan de airline of en zo ja, welke passagiers ze meenemen.

   Naar BKK gaat voorlopig niks. Helaas wekt dit blog de indruk dat het na 1 juli weer kan, maar dat is niet helemaal juist en in sommige gevallen helemaal niet juist!! Mensen met een werkvergunning kunnen als 1e terug. De rest nog niet. In 2e instantie kunnen dan mensen met een visum terug en (hopelijk, maar speculatie) mensen met aantoonbaar een partner in Thailand (misschien aantonen met huwelijkscertificaat). Pas later, en dan praten we over zeker over september, kunnen toeristen weer het land in. Waarbij aangetekend dat Nederland nog steeds tot een “hoog risico-land” behoort en je kansen daardoor kleiner worden. We komen nota bene zelfs Denemarken niet in!

   Kortom, trek alstublieft niet de conclusie dat je “zo maar” Thailand weer in kunt! Laat je heel goed informeren over je kansen en ga daarbij niet af op dit blog, want de info hier is te summier en dan ook nog te algemeen!!

 7. Sjoerd zegt op

  Hier https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1925768/complete-end-to-lockdown-on-july-1 lees ik dat Thailand in juli weer opengaat, ook voor internationale reizen…

  The government has set July 1 for the lift of all business and activity lockdowns ordered earlier to cope with the coronavirus disease 2019 (Covid-19), said the National Security Council chief.

  These include interprovincial and international travel, as well as the end of emergency decree and curfew.

  • Sjoerd zegt op

   Uiteraard is het de vraag: welk “international travel”? Misschien alleen tussen de buurlanden? Misschien komen alleen als eerste de Chinezen binnen (met een doktersverklaring)?

 8. KhunFred zegt op

  Ik begrijp iets niet.
  Wanneer is het jullie nou een keer duidelijk.
  Er nog helemaal NIETS zeker. Eerst zou de lockdown eindigen per 1 juni, ineens word deze verlengd naar 1 juli.
  Dan hebben we alleen nog maar over de binnenlandse aangelegenheid.
  Geloven jullie jou echt dat je hier straks per 1 juli Thailand kunt binnen komen en vakantie vieren.
  Wordt wakker.
  Niemand ,maar dan ook niemand kan jullie daar ook maar enige zekerheid over geven.
  Dus is het misschien heel verstandig en af te wachten, wat gaat komen.
  We hebben te maken met een compleet nieuwe levensstandaard.
  Niemand wil dat, maar zo ziet het er wel naar uit.
  Wen er maar aan.

  • Ger-Korat zegt op

   Doemdenken schiet je niets mee op. De zwaar getroffen landen Italië, Frankrijk en Spanje duiden er al op dat de grenzen binnenkort voor de buitenlanders en toeristen opengaan want de situatie is al aanzienlijk verbeterd, Griekenland en Portugal en meer landen idem. Duitsland laat buitenlanders uit 31 landen al toe alhoewel geen toeristen, Scandinavische landen open de grenzen voor elkaar etc. etc,. Lees het stuk in de Bangkok Post en dan staat er toch heel duidelijk dat internationaal travel naar Thailand weer toegestaan word per 01 juli. Eigen interpretaties en “mitsen” en “maar” en “misschien” heb je niets aan, beperk je tot de officiële mededelingen.

 9. walter zegt op

  Het gaat misschien nog zoveel veranderen. Oorspronkelijk ging ik terug naar Belgie in april (geannuleerd), dan in juli (opnieuw geannuleerd) en nu hoop ik op september maar ik denk niet dat het dit jaar mogelijk wordt (ik wil na verblijf belgie immers terug naar thailand voordat mijn extension vervalt in december).
  Lees deze link maar eens inzake buitenlanders die naar thailand willen komen 25/5). Ik denk dat ik rustig in thailand blijf tot de situatie wat meer duidelijk is.
  https://www.thaiexaminer.com/thai-news-foreigners/2020/05/25/new-normal-access-to-thailand-even-after-flights-resume-if-virus-persists/

 10. raymond zegt op

  De thai kijken natuurlijk ook naar het buitenland, c.q. europa. Wanneer daar de Covid-19 patienten op de IC’s blijft afnemen, verwacht ik dat Thailand ook weer soepeler wordt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website