KLM retourticket Bangkok – Amsterdam: THB 25.905

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
7 februari 2014

Vandaag een keer een ander type vliegticket. Namelijk eentje met KLM die vertrekt vanuit Bangkok om vervolgens in Amsterdam te arriveren (beter bekend als PTA tickets). Want ook in Thailand biedt KLM Werelddeal weken op dit moment.

Handig voor expats en pensionado’s die naar Nederland wille vliegen. Normaal zijn de tickets vanuit Azië naar Europa pittig geprijsd, daarom is het nu extra prettig om van een lage prijs te kunnen profiteren.

Meer informatie en boeken via TicketSpy

Bijzonderheden KLM retourticket Bangkok – Amsterdam

 • Wanneer boeken: tot en met 19 februari 2014 (16:59 NL tijd).
 • Wanneer reizen: vertrek en retour tot en met 30 juni 2014.
 • Vliegen vanaf: Bangkok (BKK) .
 • Minimum verblijf: nacht van zaterdag op zondag of 5 dagen Maximum verblijf: 1 maand.
 • Handbagage: 1 stuk met een maximaal gewicht van 12 kg.
 • Ruimbagage: 1 koffer of rugzak met een maximaal gewicht van 23 kg.
 • Opmerking: er gelden geen reserveringskosten als je boekt via onze site!
 • Flying Blue: 25% FB mijlen.
 • Betaling via: Visa, Mastercard of American Express (dus spaar je extra Flying Blue mijlen).

» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

20 reacties op “KLM retourticket Bangkok – Amsterdam: THB 25.905”

 1. diditje zegt op

  Prachtig aanbod.
  Jammer genoeg voor mij, Belg zijnde, niet naar Brussel.
  Mocht er een dergelijke aanbieding zijn voor Belgie, ik weet dat er thans een is van Thai airlines die jammer genoeg slechts tot eind maart geldig is, zou ik dit met alle plezier vernemen.
  Beste groeten.
  Diditje.

  • David Hemmings zegt op

   zelf als Belg reeds verschillende keren KLM zo gevlogen , treinticketje kost toch niet zoveel richting Belgie…? ! ,dat je daarom dure Thai prefereert versta ik enkel als je nu zelf in Brussel zou wonen (soms is er gunsstarief voor dit treinticketje van Schiphol naar Belgie , dus ietsje verder in de kleine lettertjes zoeken., misschien staat ergens verdoken …)

  • David Hemmings zegt op

   Juist gecheckt op klm websites “lowest fares calender” bvb Bankok >Antwerpen =THB 27260 , daar zit je ticketje Belgie in

   • diditje zegt op

    Hallo David,
    Mijn beste dank voor je behulpzame reacties, waarop ik even wens te antwoorden.
    – Door een lichte hersenbloeding (geen medelijden a.u.b.) is mijn mobiliteit een weinig beperkt waardoor ik zo weinig mogelijk treinoverstappen wens.
    – Door mijn bescheiden levenswijze,kan ik mij een iets duurder ticket veroorloven, zij het niet in buisness class.
    – Door mijn bescheiden computer(on)kunde, heb ik het moeilijk de speciale aanbiedingen, zoals lowest fair calender en ticket spy te vinden, ik heb gezocht doch, domme ik, niet gevonden.
    Nogmaals mijn allerbeste dank,
    Groetjes
    Diditje.

    • David Hemmings zegt op

     Nota genomen, tja we kennen niet altijd de persoonlijke redenen, begrijp u .
     http://www.klm.com/travel/th_en/plan_and_book/search_a_flight/lowest_fares_calendar/index.htm

     Dit zou moeten werken daar dit de snelkoppeling is , en de rit retour naar Schiphol is zeker een Thalys (heb ik zelf ondervonden bij retour ) Naar Belgie 1 overstap indien niet rechtsreeks en treinen op overstap minuten geregeld spoor zij aan zij….(of achter elkaar , naargelang )
     Van Schiphol naar Belgie mogelijk ook via Thalys , maar nipte vertrekuur wegens combinatie aankomst en het peleton douanes die hun opwachting steevast maken bij de BKK aankomstvluchten …….

     • diditje zegt op

      Dank je David,
      Ik heb het opgezocht dank zij je link, en ik kan inderdaad in de maand juni naar Belgie voor iets meer dan 30.000 bath.
      Het enige vervelende is wel het aankomstuur, even na 22.00 uur, Dat valt wel op te lossen indien mijn zoon of dochter mij komt afhalen.
      Ik woon namelijk aan de kust.
      Een bijkomende reden is het veranderen van de Thalys, mijn zoon is onlangs teruggekeerd, Thalys was vol, gevolg : ongeveer 6 uur onderweg van Amsterdam naar Oostende ! Echt niet prettig.
      Ik denk nog even na en neem dan een besluit. Meer dan 10.000 bath verschil is aanlokkelijk.
      Vriendelijke groeten
      Diditje.

 2. TIELENS ALEX zegt op

  Wij zouden rond 19/04/2014 tot ongeveer 15/05/2014 afreizen van Bangkok naar Schiphol met 3 personen hoe kan ik die aanbieding van KLM boeken ,groetjes ALEX

 3. rebell zegt op

  Beste Tielens Alex. Hoe en waar je mag boeken staat in het artikel duidelijk beschreven (zie boven).

  Duidelijker kan echt niet meer. Het is GEEN typische KLM aanbieding, maar eenTICKETSPY aanbieding voor KLM vluchten. Gewoon alles langzaam lezen.

  Copy van bovenstaande : . . . Meer informatie en boeken via TicketSpy . . . .

  • Cornelis zegt op

   Geen onzin verkopen, Rebell – het is wel degelijk een KLM aanbieding en daarom verbindt Ticketspy je ook direct door met de KLM-website……………..

   • rebell zegt op

    Gewoon vriendelijk blijven Cornelis. Dat praat gemakkelijker. De aanbieding via Ticketspy werkt beter, omdat deze je op de juiste KLM site brengt met een prijs van 25.700Bht.(=omgerekend op basis 44).
    Ga je via KLM.NL zoeken, krijg je een prijs van 32.100 Bht. Dit omdat KLM je niet meteen op het idee van de Werelddeal weken brengt. De argeloze klant die dit niet weet vist achter het net. Dat is dus geen onzin, maar realiteit.

  • Khun Peter zegt op

   Beste Rebell, dit zijn de tarieven die horen bij de Werelddeal weken. Ticketspy is slechts een affiliate die speurt naar leuke tarieven, maar heeft geen afspraken met KLM over tarieven.
   Het is dus wel een typische KLM aanbieding.

 4. Mathias zegt op

  Kijk eens ff op de ticketspy facebook pagina…..Bangkok met Etihad 443 Euro!!!

  • rebell zegt op

   Dat is raar. Etihad op zijn officiele site komt met een prijs niet lager als € 499.-. Geen enkele info over een € 443,- prijs.

 5. eric liew zegt op

  Ook ik heb moeite om een goedkope ticket Bangkok-Amsterdam te vinden op Ticket Spy.De goedkoopste voor Maart en terug in April die ik vind zijn Etihad,Emirates enAeroflot voor ongeveer 27000 bath.Zoek ik verkeerd??? Suggesties?

  • Khun Peter zegt op

   Beste Eric, TicketSpy verkoopt geen tickets. Zij zoeken slechts naar goedkope tickets en vermelden deze op hun website. Je moet zoeken op de websites van de airlines. Verder moet je erg flexibel zijn met data. Probeer meerdere opties.

  • william zegt op

   Beste Eric, kijk maar eens op momondo.nl en check maar is op verschillende data’s., je zult zien dat er zeker diverse leuke prijsjes tussen zitten. Ik heb het laatst ook gedaan en vlieg over ca. 5 weken voor 1 maand naar Nederland rechtstreeks met Eva airlines voor 29000 bath, wil je voordeliger met tussenstop
   dan vermeld deze website jouw voordeliger alternatieven, succes vast

 6. David Hemmings zegt op

  Zoek rechtstreeks op KLM , wel de aankomstluchthaven / datums nog intypen, op ticketspy moet je op de prijs klikken en …. dan kom je toch op de KLM site ..dus beter:

  http://www.klm.com/travel/th_en/plan_and_book/search_a_flight/lowest_fares_calendar/index.htm

  • rebell zegt op

   Vertel er dan a.u.b. even bij, dat -the lowest fare- calender die jij aanspreekt alleen gelt voor vluchten tussen 12.05 en 13.06.14 en een prijs van 26.000Bht.

   Dat is ook al te lezen in de htm deel van de link die jij geeft: xxxx/lowest_fares_calendar/index.htm
   Je sugereerd, dat je elke datum kunt kiezen. Klopt dus niet, zie het bovenstaande datum venster.

 7. David Hemmings zegt op

  ik suggereer niets , alleen dat je daar de laagste prijs kan vinden voor het”datumvenster ” dat je wil , en moet je ook uit de verschillende klm vluchten selecteren , daar de goedkoopste in uitklapvenster onderaan staat , keuze volgens prijs/ tijd klm” affiliates” china of airfrance of klm …

  Heb hierop gereageerd zoals in Original Poster tekst

  “:Wanneer boeken: tot en met 19 februari 2014 (16:59 NL tijd).
  Wanneer reizen: vertrek en retour tot en met 30 juni 2014.”

  ik geloof toch dat “tot en met 30 juni” past in de aanbieding die ik aanhaal of verwacht je dat ik heel de klm website hier neerzet …? je doet je alias eer aan moet ik wel toegeven

  • rebell zegt op

   Moderator: niet chatten svp


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website