Nu de schoolvakanties zijn begonnen zullen veel vliegtuigen richting Thailand meer kinderen als passagier mogen begroeten. Emirates die vanaf Schiphol via Dubai op Bangkok vliegt, heeft volop mogelijkheden om haar jongere reizigers deze zomer tevreden te houden zoals het inflight entertainment systeem ice, speciale kindermenu’s en speelgoed.

Inflight entertainment

Voor de zomervakantie heeft de luchtvaartmaatschappij in juli en augustus een geweldige kinder line-up op het inflight entertainment systeem ice. Er is een grote verscheidenheid aan films, cartoons, games en muziek, zodat kinderen zich vermaken tijdens hun vlucht.

Emirates heeft speciaal voor kinderen ontworpen producten in de felle kleuren, paars, groen en geel, die worden toegepast op bestek, lade matten, snackdozen, headset zakken en op de speelgoed tassen. Het catering team heeft kindermenu’s samengesteld die passen bij de multinationale passagiers van Emirates, zodat kinderen van zowel variëteit als hun favoriete gerechten kunnen genieten. Naast de opties, bevatten de menu’s Aziatische en vegetarische gerechten evenals speciale gerechten voor kinderen met een dieet. Speciale maaltijden kunnen worden bereid wanneer dit 24 uur van tevoren is aangegeven.

Voor de jonge passagiers is er een leuke tas met het nieuwe monster-thema speelgoed. De monstercollectie belichaamt de geest van jonge globalistas met eigenzinnige namen uit de hele wereld. Ze komen in twee categorieën; Blanket Buddies – pluche personages in zachte fleece dekens, en Seat Belt Critters – klein speelgoed gedragen rond een veiligheidsgordel om de veiligheid te bevorderen. Jonge reizigers kunnen ook kiezen uit het bestaande aanbod voor kinderen zoals, kleurpotloden, Emirates rugzakken en koeltassen, kinderzonnebrillen en de populaire Dr. Seuss boeken.

Speciale service voor kinderen en baby’s

Bovendien zijn er speciale services voor kinderen en baby’s. Deze services bestaan uit; instappen met prioriteit voor gezinnen met kleine kinderen, speciale tarieven voor kinderen van twee tot elf jaar, 10 kg vrije bagage voor baby’s die geen stoel bezetten, speciale felgekleurde kinderheadsets om een goede pasvorm te garanderen, baby kits, luiers en commodes. Zuigflessen, melkformule en twee soorten babyvoeding maar ook voedsel / fles verwarmingservices zijn beschikbaar.

Bij aankomst in Dubai is er een speciale ‘buggy’ bezorgservice voor ouders met kleine baby’s, zodat ze toegang krijgen tot hun kinderwagens direct na uitstappen van het vliegtuig.

 
Met de toestemming van een ouder/voogd kunnen de meest frequent vliegende jongere passagiers meedoen aan Skysurfers, het frequent flyer programma voor jonge reizigers van twee tot zestien jaar. Ze kunnen Miles sparen voor traktaties zoals gratis vluchten, Apple iPods, games en de nieuwste accessoires. Zij krijgen hun eigen lidmaatschapskaart, bagagelabels, logboek, een met wachtwoord beveiligde website op www.skysurfers.com en hebben nog meer plezier tijdens het vliegen met Emirates dankzij de speciale behandeling en club voordelen. Skysurfers verdienen Miles tegen hetzelfde tarief als Emirates Skywards leden en ze kunnen overstappen naar een Silver of Gold-lidmaatschap, net als de rest van de familie.

Meer informatie: www.emirates.com

2 reacties op “Veel aandacht voor kinderen bij luchtvaartmaatschappij Emirates”

  1. Christophe zegt op

    Inderdaad een van de betere maatschappij om met kinderen te vliegen, een drietal weken geleden van amsterdam naar bangkok gevlogen met onze zoon 6 jaar heeft een rugzakje en speeltjes gekregen vrijdag terug naar amsterdam en hij zal hem niet vervelen met inflight entertaiment

  2. Henk Udon zegt op

    Klopt, wij vlogen er vorig jaar mee, via Dubai naar BKK.
    Een van de betere waar we mee gevlogen hebben, met name vanwege de aandacht voor kinderen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website