Foto: Schiphol

Schiphol Plaza verwelkomt een nieuwe aanwinst voor haar culinaire scene: de bekende Nederlandse snackbarketen FEBO heeft onlangs haar eerste luchthavenvestiging in Nederland geopend.

De opening van de winkel, een initiatief in samenwerking met travel retailer Avolta, markeert een nieuw hoofdstuk voor FEBO en biedt zowel reizigers als bezoekers de kans om te genieten van Nederlandse snackklassiekers.

De vestiging, die de voormalige Pommes Frites-winkel van Avolta vervangt, is strategisch gelegen vóór de veiligheidscontrole, waardoor het assortiment van FEBO toegankelijk is voor iedereen die de luchthaven bezoekt. Klanten kunnen hun favoriete snacks bestellen aan de balie of de typisch Nederlandse ervaring beleven door te kiezen uit de iconische snackmuur.

De FEBO op Schiphol is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur, klaar om liefhebbers van Nederlandse lekkernijen te verwelkomen.

Bron: Schiphol

6 reacties op “FEBO brengt iconische snackmuur naar Amsterdam Schiphol Airport”

 1. Roelof zegt op

  Hmmmm, grilburgers, speciaaltje, satekroketten, waren mijn favorieten.

  Helaas niet in Thailand

  • Roger zegt op

   Al die ongezonde troep laat je beter links liggen. Is nergens goed voor.

   • Roelof zegt op

    Beste Roger,

    Ik ben opgegroeid met Febo, en trok voordat ik naar Thailand emigreerde af en toe een snack uit de muur, en ben er tot nu toe 68 mee geworden.

    Als jij zo nodig alleen gezond wil eten prima joh, maar laat mij lekker met rust!

 2. Albert zegt op

  Eindelijk weer een snack te koop op die locatie want de laatste jaren was het dicht!

 3. Erno zegt op

  Dagverse vette bek, dat is wat Febo zo lekker maakt.
  Kudos voor Febo en Avolta.

  @Roelof zoek een goed recept op en ga in Thailand zelf kroketten maken. Serveer ze met een Thaise dip, aan je buren. Ik wed dat ze in een hap verknocht zijn en voor je het weet ligt Febo op de Nachtmarkt

 4. rob zegt op

  Vraag me af of het druk zal worden daar. FEBO is FEBO niet meer qua smaak van de produkten in vergelijking met vroegere jaren. Helaas geldt dat voor meerdere lekkernijen, niet alleen voor FEBO. En zal de prijs op deze locatie nog hoger liggen dan in de stad?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website