Fasttailwind / Shutterstock.com

EVA Air vliegt vanaf 2 juli weer van Amsterdam Schiphol naar de Thaise hoofdstad Bangkok. Tijdens de coronapandemie vloog de Taiwanese luchtvaartmaatschappij alleen met vracht naar Amsterdam.

Er wordt vanaf begin juli drie keer per week naar Bangkok gevlogen met een Boeing 777-300ER. In het winterseizoen zal EVA Air een Boeing 787-10 Dreamliner inzetten, zo meldt een vertegenwoordiger van de luchtvaartmaatschappij aan Luchtvaartnieuws.nl.

Eerder waren er berichten dat EVA Air per 2 juni de vluchten naar Bangkok zou hervatten, maar daar is de luchtvaartmaatschappij kennelijk van terug gekomen.

EVA Air wordt door voor Thailandgangers geroemd om de goede service aan boord. De ruime bagagemogelijkheid is ook een voordeel. Zo mogen passagiers die reizen in de Economy Class dertig kilo bagage meenemen. Voor reizigers in de Elite Class (premium economy) geldt dat zij in totaal 35 kilo bagage mogen inchecken en reizigers in de Royal Laurel Class kunnen veertig kilo bagage meenemen.

EVA Air is een van de 10 luchtvaartmaatschappijen ter wereld, die een vijfsterren beoordeling van SKYTRAX hebben ontvangen.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

12 reacties op “EVA Air start vanaf 2 juli met vluchten van Amsterdam naar Bangkok”

 1. Kees zegt op

  Echt waardeloos dat EVA van toestel verandert waardoor de premium economy klasse niet meer te boeken is. Dat is net even meer luxe dan economy en niet zo idioot duur als business. Hopelijk gaan andere maatschappijen die klasse toevoegen.

  • Cornelis zegt op

   Op de 777 is gewoon Premium Economy te boeken, op de 787 helaas niet, inderdaad.
   Overigens bieden ook Singapore Airlines, Lufthansa, Austrian en Swiss Air Premium Economy aan, en heeft Emirates een begin gemaakt met het aanbieden van die klasse, zij het voorlopig nog niet vanaf/naar Amsterdam

   • Kees zegt op

    Zeker, maar jammer genoeg gaat geen van deze maatschappijen rechtstreeks vanaf Schiphol. Ik ben geen fan van een tussenlanding en niet altijd hebben ze premium op beide vluchten.

 2. Kevin zegt op

  Zwaar achteruit gegaan eva air door geen premium idd toe te voegen aan hun 787 vloot.

  Laten we het maar niet hebben over de ombouw van hun 777 economy seats van 9 naar 10 op een rij

  Lufthansa premium eco in de meer comfortabele a350 met overstap in munchen geboekt voor 900 euro in januari

  Geen spijt van

  • Peter zegt op

   Dat van de stoelopstelling is onjuist. EVA heeft juist als één van de weinige juist nog steeds de 9 op een rij opstelling in de 777. Veel beter en comfortabeler dan KLM. Ik heb reeds geboekt voor 2 juli 🙂

  • Cornelis zegt op

   Mijn vorige Thailandreis – december 2020/juni 2021 – ook Lufthansa Premium Economy gevlogen. Deed, afgezien van de overstap, absoluut niet onder voor EVA.

 3. Cees zegt op

  Je kan natuurlijk ook blijven klagen
  Ik zelf ben blij dat er weer rechtstreeks gevlogen word
  en als ik me daarom beetje moet aanpassen ach
  Maakt hoop goed als weer s middag weer in me hang matje lig

 4. EDU zegt op

  Een mening of een uitleg is niet altijd klagen. Bedankt voor de informatie!

 5. Cees zegt op

  :-€ edu
  Dank je wel voor je uitleg 🙂

 6. Marijke. zegt op

  Heerlijk dat ze weer gaan vliegen.Voor ons altijd eva air.Hoop snel weer naar thailand te gaan.

 7. Cees zegt op

  Marijke 🙂
  Ik ook kan niet wachten weer terug te gaan
  en Eva air altijd fijn gevlogen mee en bagage altijd iets meer dan anderen maatschappijen
  Ik zeg maar alle kleinen beetjes helpen haha 🙂
  Was er in 2021 van sept tot jan

 8. Jolanda zegt op

  vraagje: ik wil gaan boeken met deze top maatschappij Eva Air naar Bangkok, maar het is mij niet helemaal duidelijk, moeten we nu een negatieve PCR test laten zien voor in het vliegtuig.? Bij andere maatschappijen niet. Maar volgens eist eva air dit wel? iemand hier duidelijkheid in?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website