EVA Air is voornemens om 26 nieuwe lange afstandsvliegtuigen van Boeing te kopen ter waarde van meer dan 8 miljard dollar. Het gaat om een order van 24 Boeing 787-10 Dreamliners en twee Boeing 777-300ER vliegtuigen, dat heeft vliegtuigbouwer Boeing bekend gemaakt.

EVA exploiteert momenteel een vloot van 56 vliegtuigen, waaronder 24 Boeing long-haul vliegtuigen, 21 B777-300ERs en drie B747-400. Maar de B747 zullen de komende twee jaar uit de vloot van EVA Air verdwijnen.

EVA Air is een luchtvaartmaatschappij die in 1989 opgericht is in Taiwan. De maatschappij opereert een internationaal netwerk van meer dan 40 bestemmingen in Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika vanuit haar thuisbasis Taiwan Taoyuan International Airport dat in de buurt ligt van Taipei, Taiwan.

Bron: TravelDailyAsia


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “‘EVA Air wil 26 vliegtuigen van Boeing kopen’”

 1. Kees zegt op

  Deze aankoop gecombineerd met de meer dan uitstekende service en het scherpe prijs aanbod maken dat het aantal passagiers zal vermeerderen.
  Vlieg al jaren meerdere malen met EVA AIR en heb niet een klacht gehad.

 2. Jack G. zegt op

  De Evergreen Groep kiest duidelijk voor de toekomst. Een goed product tegen een redelijke prijs en gaan met die banaan. Ze vliegen nu toch 3 keer per week? Misschien wel vaker in de toekomst als Europese collega’s nu eens doorzetten met saneren van hun routes en meer toekomstgericht gaan denken dan aanmodderen wat ze nu doen.

 3. Roy zegt op

  Prettig en service gerichte maatschappij om mee te vliegen, prijs en kwaliteit Ok. Vliegen jaarlijks vanaf 2011 in de Elite Class visa versa Amsterdam – Bangkok in comfortabele fauteuils. Dus ook dit jaar weer voor onze komende overwintering periode met deze club. Persoonlijk een aanrader, probeer het eens.

 4. Rene zegt op

  Uitstekende maatschappij met goede reputatie van af schiphol ,s avonds is de perfecte tijd om te vliegen, elk jaar met EVA-AIR toppie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website