Emirates, de airline die regelmatig goedkope vluchten van Amsterdam naar Bangkok aanbiedt, komt met een nieuwe interessante service. Passagiers kunnen een boeking vergrendelen en later de betaling afronden.

Met de service ‘Hold My Fare’ van Emirates heb je de mogelijkheid om je boeking tot 48 uur vast te houden.

Met ‘Hold My Fare’ vergroot de airline de flexibiliteit en kunnen passagiers in hun eigen tempo reisplannen bepalen. Klanten kunnen de details van hun reis later afronden met de wetenschap dat hun gekozen vlucht vergrendeld is en dat de tarieven niet worden beïnvloed. Dat kan handig zijn als je een aanbieding van Emirates ziet maar je creditcard niet bij de hand hebt of omdat je op je werk bent of onderweg.

De speciale optie om de gemaakte reservering te vergrendelen, is te selecteren op de betaalpagina van emirates.com. Direct na het maken van de boeking ontvangen passagiers een bevestigingsmail waarin vermeld staat tot wanneer de boeking beschikbaar is. Zodra de klant kiest voor de optie Pay now wordt de boeking definitief gemaakt.

Meer informatie: www.emirates.com/english/plan_book/hold-my-fare/hold-my-fare.aspx


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Emirates komt met nieuwe service: Hold My Fare, 48 uur vast tarief”

 1. Cornelis zegt op

  Kan handig zijn in bepaalde situaties. Hou er wel rekening mee dat wanneer je uiteindelijk beslist de reservering niet definitief te maken, er kosten in rekening worden gebracht. De hoogte van die kosten krijg je pas te zien als je van deze ‘hold my fare’ service gebruik maakt.

 2. Leo Th. zegt op

  Kan ook bij andere maatschappijen, waaronder de KLM, tegen een geringe vergoeding.

 3. Frans Nico zegt op

  Er zijn nog al wat voorwaarden aan verbonden. Het geldt niet voor alle vluchten en naar alle bestemmingen. Ook geldt het niet voor business class. Er zijn kosten aan verbonden als je de reservering niet effectueert. Kosten kunnen verschillen, naar gelang welke vlucht en bestemming. Je moet WEL een creditcard (of andere geaccepteerd betaalmiddel) op het moment van reserveren ter beschikking hebben voor de fee (voor het geval je de termijn laat verlopen).

  Emirates is niet de eerste en enige luchtvaartmaatschappij die een soortgelijk systeem hanteert. Low-costmaatschappij Vueling biedt het bijvoorbeeld ook aan.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website