Belgen en Nederlanders uit de grensstreek kunnen nu ook met Emirates vanaf Brussel naar Bangkok vliegen.

Afgelopen vrijdag is de eerste commerciële vlucht van en naar Brussel uitgevoerd. Emirates zet op de route een Boeing 777 in die plaats biedt aan 266 passagiers. Dat betekent een potentieel van ongeveer 200.000 reizigers per jaar tussen België en de Verenigde Arabische Emiraten. Brussel is inmiddels de 145ste bestemming van Emirates.

Vanaf Brussel vertrekt de vlucht om 14.45 uur en komt aan op Dubai International Airport om 23.25 uur lokale tijd. De vluchtduur bedraagt ongeveer 7 uur. Vanaf daar kan men overstappen op een vlucht naar Bangkok.

Voor de liefhebbers van luxe, Emirates is de eerste luchtvaartmaatschappij die First Class aanbiedt van Brussel naar het Midden-Oosten en Azië.

Over Emirates

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). De maatschappij werd in mei 1985 opgericht door de regering van de VAE. Emirates is een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. De maatschappij vlieg naar vele bestemmingen in het Midden-Oosten, Azië, Europa, Afrika, India, Oceanië en Noord-Amerika.


» Laat een reactie achter


2 reacties op “Emirates nu ook vanaf Brussel naar het Midden-Oosten en Azië”

 1. Leny Peeters zegt op

  Maar helaas in de meeste gevallen ruim 9 uur wachten in Dubai alvorens te kunnen overstapoen op een super toestel naar Bangkok. Groetjes, Leny

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
 2. Jack G. zegt op

  Vanaf Brussel naar Bangkok is het op de heenweg 3,40 uur overstaptijd naar de A380. Vanaf Bangkok naar Brussel is het 2,55uur overstaptijd voor de A380 en 2,05 uur overstaptijd met een 777-300.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +2 (obv 2 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website