Emirates is sinds medio augustus een codeshare overeenkomst aangegaan met Bangkok Airways, een regionale boutique luchtvaartmaatschappij. Zo kunnen Emirates passagiers uit o.a. Europa gemakkelijk overstappen op de routes van Bangkok Airways in Thailand en andere Zuidoost-Aziatische steden.

Voor Emirates betekent dit een uitbreiding van 14 nieuwe bestemmingen, zoals Koh Samui en Chiang Mai in Thailand, Siem Reap in Cambodja, en Yangon en Mandalay in Myanmar.

Passagiers die reizen naar Bangkok Suvarnabhumi, Phuket, Kuala Lumpur en Singapore profiteren van de overeenkomst met Bangkok Airways. De samenwerking biedt ook de mogelijkheid van een tussenstop in Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore en Phuket voor Emirates passagiers die van en naar Koh Samui vliegen. De vluchten van Bangkok Airways sluiten naadloos aan met Emirates-vluchten vanuit Dubai en daarbuiten, met inbegrip van de Europese gateways.

Emirates heeft momenteel codeshare-overeenkomsten met 15 partners over de hele wereld.

Bron: Website Emirates – http://goo.gl/tMNihw


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Emirates en Bangkok Airways codeshare partners op 19 routes”

  1. IVO JANSEN zegt op

    Prima nieuws, best wel even checken of je geen uren moet wachten op je aansluitende vlucht(en).
    Verder is Bangkok Airways een super goede maatschappij om mee te vliegen : ” service” is daar géén vreemd en vies woord. in de verschillende luchthavens waar ze op vliegen hebben ook economy passagiers een lounge met mooie zitjes , hapjes en gratis drankjes. Ook aan boord , hoe kort je vlucht ook , altijd een snack of iets om te eten en te drinken. ik ben al jarenlang trouwe klant èn grote fan. wel wat duurder als bv. Air Asia , maar dat verschil maak je goed doordat je op Suvarnabhumi je vliegtuig kan nemen en niet naar Don Muang moet rushen in een dure taxi ….


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website