Deze winter met KLM rechtstreeks naar Phuket

Door Redactie
Geplaatst in Vliegtickets
Tags: ,
28 mei 2021

(Matheus Obst / Shutterstock.com)

KLM ziet de toekomst optimistisch in en heeft in de nieuwe winterdienstregeling maar liefst zes nieuwe bestemmingen toegevoegd. Goed nieuws voor Thailand liefhebbers, met name voor hen, die naar Phuket willen reizen. KLM vliegt vanaf 1 november, 4 keer per week naar Phuket met een korte tussenstop in Kuala Lumpur.  

De vlucht van bijna 15 uur vertrekt op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag om 20.50 uur uit Amsterdam en komt de volgende dag om 17.35 uur in Phuket aan er wordt gevlogen met een Boeing 777-300.

De terugvlucht – ook via Kuala Lumpur – vertrekt van Phuket op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 20.00 uur om de volgende dag om 05.55 uur op Schiphol te landen.

N.B.: om van deze vluchten gebruik te kunnen maken dient u uiteraard wel aan de dan geldende inreisvoorwaarden van Thailand te voldoen.

Lees het hele artikel van KLM via deze link: nieuws.klm.com/


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 4 votes.
Please wait...

4 reacties op “Deze winter met KLM rechtstreeks naar Phuket”

 1. Rudolf69 zegt op

  LS,
  Geachte redactie in de koptekst zet u; rechtstreeks. In de tekst echter; met een tussenstop. Dit laatste is juist. De koptekst is dus een beetje misleidend 555

  • Nee, want dan had er non-stop in de tekst gestaan. Rechtstreeks is zonder overstap.

   • keespattaya zegt op

    Inderdaad. Bij rechtstreeks kun je WEL een stop moeten maken , maar ga je met hetzelfde vliegtuig door naar je bestemming. Zoals met KLM naar Manila via Taipei. Naar Bangkok vliegt KLM non-stop , dus ZONDER tussenstop.

 2. Cornelis zegt op

  Een verse bron van informatie m.b.t. de situatie in Phuket is de een paar dagen geleden gevormde en al 1500 leden: tellende Facebook-groep ‘Phuket Sandbox – Better Phuket’..


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website