(Editorial credit: Markus Mainka / Shutterstock.com)

De Duitse luchtvaartmaatschappij Condor breidt haar netwerk uit met de lancering van vluchten naar Bangkok en Phuket vanaf Frankfurt in september. Deze uitbreiding markeert Condors terugkeer naar de Aziatische markt na een pauze veroorzaakt door de coronapandemie. Met de toevoeging van deze Thaise steden aan haar dienstregeling, biedt Condor haar klanten aantrekkelijke nieuwe reisopties.

Vluchten naar Bangkok zullen viermaal per week plaatsvinden, terwijl Phuket drie keer per week bereikbaar zal zijn. Voor deze routes zal Condor gebruikmaken van de Airbus A330-900, uitgerust met een drieklassenconfiguratie: 30 stoelen in Business Class, 34 in Premium Economy en 216 in Economy Class. Deze moderne vliegtuigen bieden passagiers comfort en service van hoge kwaliteit op weg naar deze populaire Thaise vakantiebestemmingen.

Over Condor

Condor, volledig bekend als Condor Flugdienst GmbH, is een gerenommeerde Duitse luchtvaartmaatschappij die al meer dan 60 jaar passagiers vervoert. Met haar hoofdkantoor in Frankfurt, Duitsland, staat Condor bekend om haar uitgebreide netwerk van vakantievluchten naar de meest geliefde bestemmingen over de hele wereld. De luchtvaartmaatschappij bedient een breed scala aan routes, waaronder vluchten naar Europa, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, en het Caribisch gebied, waardoor het een populaire keuze is voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, cultuur, en avontuur.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website