Wie in het najaar voordelig rechtstreeks naar Bangkok wil vliegen kan terecht bij China Airlines.

Deze luchtvaartmaatschappij heeft een Herfst aanbieding voor bestemmingen, zoals Thailand, Australië, Filipijnen, Vietnam en China, enz.

Vliegen van Amsterdam naar Bangkok v.v kan voor € 591,- all-in

Bijzonderheden Herfst Special

 • Verkoop periode: heden – 12 november 2013
 • Reisperiode: heden t/m 10 december 2013, uiterlijke terugreis datum 31 december 2013 (Bangkok).
 • Geldigheid: minimaal 3 dagen en maximaal 3 maanden
 • Wijzigingskosten: euro 150,-
 • Tarieven zijn vanaf prijzen, gebaseerd op laag-seizoen periode, economy class. Vluchtwijziging, beschikbaarheid, wijziging van tax/brandstoftoeslag onder voorbehoud.

Voor meer informatie: www.china-airlines.nl

China Airlines is een luchtvaartmaatschappij uit Taiwan en maakt deel uit van de Skyteam alliantie. Tegenwoordig onderhoudt China Airlines een dagelijkse non-stop vlucht van Amsterdam Schiphol naar Bangkok met eindbestemming Taipei. Twee keer per dag wordt de route Amsterdam – Taipei uitgevoerd in samenwerking met de code-share partner KLM. Vanaf 14 januari 2013 wordt de vlucht van en naar Amsterdam uitgevoerd met een Airbus 340-300, waarbij een tweeklassen-configuratie wordt gehanteerd.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “China Airlines Herfst Special: retour Bangkok € 591 all-in”

 1. Ruud Louwerse zegt op

  Leuke aanbieding. Ticket 3 maanden geldig. Bijna goedkoper dan mijn tickets, maar er zit een addertje onder het gras. Wel terug voor 31 december. Als je dat doet. Leuke aanbieding. Anders moet je 150 euro betalen voor wijziging ticket.

 2. cor jansen zegt op

  Als China Airlines ook eens andere aanbiedingen had zou ik weer met hun vliegen,vlieg al jaren met ander air-lines, omdat ze met lange termijn ticket buiten de boot vallen. Ook dit is geen optie, geen echte aanbiedingen meer sinds de Aliance met anderen .
  groeten Cor

  • Dennis zegt op

   Klopt helemaal Cor! China Airlines komt altijd met “last minute”-aanbiedingen en dan nog zul je zien dat op bepaalde data die lage prijs niet (meer) beschikbaar is. Boek je een paar maand van tevoren, dan zit je als snel boven de € 700

   € 591 is niet duur, maar spotgoedkoop is het ook niet. Als je dan echt goedkoop en last-minute wat wilt, dan kun je via de open jaw van Etihad ook voor € 500 vliegen. Ik zou zelfs gratis niet meer met China Airlines vliegen, maar ieder z’n meug.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website