Er lijkt een ware prijzenslag te ontstaan op de route Amsterdam – Bangkok want steeds meer airlines stunten met de prijzen van vliegtickets, zo ook China Airlines.

Er is tot 30 juni een Economy Class Special naar Bangkok te boeken voor € 578,00 all-in.

Bijzonderheden:

 • Dagelijks vertrek.
 • Rechtstreekse vlucht, geen overstap.
 • Geldigheid ticket: minimum 3 dagen – maximaal 1 maand.
 • Reserveringsperiode: heden – 30 juni 2013 op basis van beschikbaarheid.
 • Reisperiode: heden t/m 30 juni & 11 augustus t/m 26 oktober 2013.
 • Vertrekdatum mag niet gewijzigd worden, terugreisdatum kan wel, voor voor € 150,00
 • Bagagelimiet: Handbagage 7 kg en ruimbagage 20 kg.
 • Reserveren: www.china-airlines.nl

China Airlines

China Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Republiek China (Taiwan). China Airlines maakt deel uit van de Skyteam alliantie. De luchtvaartmaatschappij heeft zijn knooppunt (of hub) op Chiang Kai Shek International Airport, nabij Taipei. Op 13 april 2013 is het precies 25 jaar geleden dat het eerste vliegtuig van China Airlines op Amsterdam Airport Schiphol landde. In 2009 vierde de maatschappij haar 50-jarig jubileum.

12 reacties op “China Airlines Economy Class Special naar Bangkok € 578 all-in”

 1. chris zegt op

  Alleen van Amsterdam naar Bangkok VV en niet vanaf bangok naar mAmsterdam VV, lees ik…

 2. Caro zegt op

  Fijn , al die aanbiedingen vanuit Amsterdam. Is er ook hoop voor reizigers vanaf Bangkok?
  Ik heb weleens twee tickets over elkaars datum heen geboekt, om de tickets vanuit Amsterdam te kunnen gebruiken. Zijn er nog andere goedkope oplossingen vanuit Bangkok?
  Graag advies.

  • Martin zegt op

   Ik moet zeggen dat er een paar leuke reden genoemd worden waarom een retour-reis vanuit Bangkok naar bv. Amsterdam duurder is als Amsterdam naar Bangkok. Er is bijna geen Thai die prive een vlucht boekt naar Amsterdam. De Thai gaat niet op vacantie. Als hij überhaupt vacantie heeft gaat hij naar zijn of haar family. Omdat de navraag dus bijna nul is, is geen concurentie nodig en stijgen de prijzen. Anders ziet het uit van uit Europa, waar steeds meer mensen op vacantie naar Thailand en de omringende landen gaan. Daar is dus concurentie gevraagd. Die is zo groot dat Emirates dagelijks van uit Amsterdam en van uit bv München met een volle A380 moeten vliegen. Met een 777 is dat niet meer te doen. Ik ga er van uit, dat een 777 per maand voldoende zou zijn om alle Thais naar Europa te brengen. En dat gebeurd enkel alleen, op uitnodiging van een farang.

 3. Khun Martin zegt op

  Ik kom hier nooit prijzen van retourvluchten BKK-AMS tegen. Ik vraag mij iedere keer weer af waarom deze een stuk duurder zijn!

  • bernardo zegt op

   beste khun Martin.
   Waarom deze duurder zijn is verklaarbaar.
   Terug vlucht is 1 tot 1.15 uur langer.
   Heeft met de ronding van de aarde te maken.
   beste groet van Bernardo

   • GerrieQ8 zegt op

    Dus de ronding van de aarde tussen AMS en BKK is anders dan vanaf BKK naar AMS ?
    Denk dat de langere reisduur een andere reden heeft. En 1 tot 1,25 uur langer is 10% langer, dus gewoon 10% meer rekenen voor BKK – AMS ?

   • Rob V. zegt op

    Volgens mij heeft de langere reistijd van oost naar west dan van west naar oost met name maken met de straalatromingen op zo’n 10 km hoogte. Vliegen met wind in de lucht dus of (waar deze niet ontweken kan worden) wind tegen. Of de draaing van de aarde ook een rol speelt durf ik niet te zeggen. Ga ik nu ook niet over nadenken. Belangrijk lijkt mij dat puur vanwege de reistijd/reiskosten (landindsgeld, kerosine, personeel, …) een retourtje Europa-Azië-Europa even veel zou moeten zijn als Azië-Europa-Azië. Dus die hogere ticketprijs voor een retourtje met dezelfde maatschappij, lijnvlucht etc. moet ergens anders aan liggen. Ik vermoed een kwestie van vraag/aanbod per vertrekpunt: vanuit Azië komen maatschappijen weg met hogere prijzen dan vanuit Europa.

    • Cornelis zegt op

     Dat van die straalstromingen, zgn jetstreams, op grote hoogte zou best eens kunnen kloppen. Ik zie op de terugreis op het navigatiebeeld ook vrijwel altijd een lagere grondsnelheid vermeld en dat kan het gevolg van tegenwind zijn (tenzij er op de terugweg om wat voor reden dan ook langzamer wordt gevlogen………….). Wat de invloed van de draaiing van de aarde betreft: als ik goed redeneer zou die juist tot een kortere terugreis moeten leiden, want op de terugweg vliegen we tegen de draairichting in, toch?

 4. Hans zegt op

  Ik krijg onderstaande retour prijs.
  Voor 2 personen.
  Veel te duur.

  re Info. : * A breakdown of Fare and Taxes is to be given via the hyperlink.
  Fare(EUR) Taxes (EUR) Passenger Total Amount(EUR)
  1,254 * 47.77( Tax ) * Adult * 2 2,603.54

 5. Martin zegt op

  Ik vlieg al jaren van af Düsseldorf met Emirates Airways via Dubai. Daar maak ik een Stop-over (max 72 uren) en bekijk me Dubai en Abu Dhabi (huur Auto) etc. Ik betaalde voor mijn laatste vlucht € 559,- all-in, nu net in mei 2013 (retour) en voor mijn voor laatste vlucht in November 2012 € 560,-. Buitendien betaald Emirates mij de trein binnen Duitsland (heen en terug) tot de grens Nederland. Amsterdam en Schiphol is leuk-maar ik vlieg van uit Duitsland.

 6. Rick zegt op

  Het is crisis en de airlines merken het ook, bovendien is het vanaf nu tot oktober ook nog eens absoluut regen seizoen.
  Dan is het idd wel een beetje slim je prijzen iets te temperen want voor 100 euro meer vlieg ik liever direct als met een tussenstop in die grote zandbak.
  Ook al zijn de Duitse en Belgische luchthavens een stuk dichterbij als Schiphol voor mij.

 7. P v Peenen zegt op

  Ik denk dat het allemaal niets uitmaakt , tegenwind of draaiing van de aarde of wat al niet meer, het feit blijft dat elke reiziger met een retour vlucht met hetzelfde te maken krijgt .
  Mensen uit Amsterdam hebben niet ineens 2 keer de wind mee ofwel de aarde draait voor hen niet andersom als ze terug keren naar huis .
  Het zal dus alles te maken met vraag en aanbod .
  Ik wens iedereen succes met het vinden van de voor hen ideale prijs om te komen genieten in dit mooie land .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website