De Thaise autoriteiten kondigden vrijdagavond 3 april aanvullende maatregelen aan voor de burgerluchtvaart. De aanvullende maatregelen zijn van kracht van 4 april tot en met 6 april.

KLM Royal Dutch Airlines kondigde aan dat deze aanvullende maatregelen GEEN gevolgen hebben voor de KLM-vluchten naar Amsterdam op 4, 5 en 6 april. Deze vluchten gaan zoals gepland.

Inchecken voor deze vluchten begint om 18:30 uur. Gelieve vroeg aan te komen op de luchthaven want het kan druk zijn.

Bron: Facebook Nederlandse Ambassade in Bangkok

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Belangrijke informatie over KLM-vluchten Bangkok – Amsterdam op 4, 5 en 6 april”

  1. Joseph zegt op

    Pluim op de hoed van KLM, maar als goedbedoeld advies zou ik KLM toch willen adviseren om normale mensen, dus geen computer freaken, eens te ondervragen hoe zij de site beoordelen. Ben als 85-jarige nog redelijk bij de tijd maar het was een crime om de geannuleerde vlucht te her boeken. KLM jullie mogen mij uitnodigen om ter plekke samen daar eens naar te kijken. Zie wel hoe ik mijn eerder betaalde en geannuleerde retourvlucht op 3 april met KL 876 met de nu betaalde vlucht KL874 op 5 april verrekend krijg. En met de opmerkingen van de EU commissaris heb ik daar geen twijfel over. Hoor het het graag: mijn ticketnummers voor de retourvlucht zijn: 0742431150684 en een tweede ticket eindigend op 85. Uiteraard leest KLM ook Thailandblog!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website