Bij Emirates kan je voordelig naar Bangkok vliegen, je moet wel snel zijn want deze tickets zijn nog te boeken tot en met 24 juni. Vliegen kan van 4 augustus tot 27 november 2014 en van 5 januari tot 31 maart 2015.

Emirates vliegt vanaf Schiphol Amsterdam met een Airbus A380 en een Boeing 777-200LR. Je maakt een overstap in Dubai en vandaar vlieg je naar Bangkok.

Meer informatie of boeken: Emirates – special fares

Bijzonderheden Emirates vliegticket Bangkok aanbieding

 • Fares applicable for Economy Class travel only.
 • Sales period: valid for sale from 21stJune to 24thJune 2014.
 • Travel period: valid for outbound travel from 4th August to 27thNovember 2014 and from 5thJanuary to 31stMarch 2015.
 • Flight Application: between Dubai and Bangkok only valid on flights EK 370 and EK 377
 • Minimum stay: three days after departure from fare origin.
 • Maximum stay: one month after departure from fare origin.
 • Children / infants discounts:
 • Child discount of 25% will apply between the ages of 2-11 based on full adult published fare when accompanied by an adult in the same compartment.
 • Infant discount of 90% will apply between the ages of 0-1 based on the full adult fare when accompanied by an adult and not occupying a seat in the same compartment on all flights.
 • Changes are not permitted.
 • Ticket is non-refundable.

» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

14 reacties op “Naar Bangkok met Emirates: vliegtickets € 506”

 1. leo essers zegt op

  Als ik kijk op Emirates zijn de kosten 691,00 Euro per ticket, zijn die van Eur 506,00 zeker al op.??

  • rebell zegt op

   Emirates vliegt van Geneve naar BKK en terug op Dusseldorf voor € 380,- minus code boeking Bonus= € 25,- , = dan € 355,-, plus single ticket AMS naar Geneve met low cost = € 39,- + enkel trein van Dusselddorf naar bv. Utrecht is € 19. Totaal kost het retourtje AMS – BKK – DUS dan nog maar € 418,-. Overstappen = 3x, nl. in Geneve + 2 X Dubai. Kann het nog goedkoper ?.
   Hij die niet overstappen wil, betaald ca. AMS-BKK retour € 725,-. , dus slappe € 307,- extra en komt echter op dezelfde dag aan in Bangkok.

 2. Marinella zegt op

  Als ik kijk bij emiraties zie ik wel de prijs maar op 4 augustus vertrek is het 845 euro naar Bkk
  Help, nog maar 1 dag dat ik zou kunnen boeken voor die goedkope prijs!

  • foodlover zegt op

   Je moet bij emirates zelf kijken

  • rebell zegt op

   Er zit een foutje in het boekingssysteem voor deze promotion. Dat is niet de eerste keer bij Emirates.
   Opletten. het gelt alleen voor de vluchten vanaf Dubai met de nr. EK. 370 en 377. Dat zijn ongeliefde vluchten ivm. met de aankomst tijden in BKK.
   Ten tweede mag je maar 1 maand blijven, vanaf dat je gelandt bent. Ik heb de aanbieding getest. Start 18 Nov. AMS naar BKK en terug op 18.02 naar AMS. Prijs :€ 506,19. Dat klopt dus. Dat zijn echter 3 maanden en dus 2 maanden langer als de aanbieding waar maakt. Dat klopt dus weer een keer niet

  • François zegt op

   Ik heb net geboekt via de pagina waarnaar hierboven gelinkt wordt. Dat gaat prima. Je kan bij je datumkeuze aangeven dat je op prijs wilt selecteren, of met flexibele data. Als je kiest voor prijs krijg je alleen de prijzen bij de door jou gekozen dagen. Het kan zijn dat daar geen ticket voor die prijs meer beschikbaar is. Als je kiest voor flexibele data krijg je te zien wanneer je nog voor die prijs kunt boeken. Uiteraard zijn dat niet de handigste tijden, maar je bespaart wel een boel (en vliegen met Emirates is wat mij betreft nog steeds een van de comfortabelste manieren. Na mijn klem-tussen-de-stoelenvlucht met Etihad / Air Berlin ben ik blij weer een toestel met beenruimte te kunnen boeken).

   Succes.

 3. Leo Th. zegt op

  Het is goed van de redactie dat zij ons attendeert op aanbiedingen van luchtvaartmaatschappijen voor tickets naar Bangkok maar het valt mij op dat er eigenlijk elke week wel sprake is van een vliegticket voor een goedkope prijs met de mededeling dat er wel snel geboekt moet worden, omdat de aanbieding maar een beperkte tijd geldig is. Etihad en Emirates komen veelvuldig in beeld maar ook o.a. Jet Air, Air Berlin en onze eigen KLM stunten regelmatig met hun prijzen. Vorige maand kon je met de KLM voor € 503,= een rechtstreeks ticket naar Bangkok boeken en vorige week, tijdens de KLM 5-daagse, was de prijs ook laag, nl. € 599,=. China Airlines, waarvan ik regelmatig gebruik maak, had niet zo opvallend geadventeerd maar ook daar kon ik vorige maand een rechtstreeks ticket boeken voor € 553,=. Ik bedoel maar te zeggen dat je je niet zo snel moet laten overrompelen door al die aanbiedingen. Beslis voor jezelf wanneer en of je met of zonder tussenstop wil vliegen. Ik ga er vanuit dat er de komende tijd gelukkig nog veel aanbiedingen van de diverse luchtvaartmaatschappijen zullen volgen. Prettige vlucht voor alle reizigers!

  • Christina zegt op

   Cathay Pacific heeft ook aanbiedingen boeken tot 12 July. Voor december met stopover in Hongkong op terugweg 775,00 euro. Redelijk en de plaatsen zijn ruim er als bij KLM. Alleen wacht ik nu nog op aanbiedingen van hotels in Thailand want ons hotel had alleen maar een persoonskamer.
   En het verschil met een ander hotel was vanmorgen 20 euro. Het zelfde hotel dus even geduld hebben.

   • rebell zegt op

    Er zijn tientallen sites met hotels te kus en te kleur in bv. geheel Thailand. Gemakkelijk te boeken vanuit jouw sofa thuis met creditcard en de voucher is binnen de minuut op je PC. Voucher uit printen en meenemen en aan de Hotel balie afgeven. Dat was het. Where the problem ?

    • Christina zegt op

     Rebel, ik weet hoe het werk ik bedoelde ermee dat ik in de morgen naar de prijzen aan het kijken was en moest even overleggen met mijn man en dat toen alles flink duurder was.
     Op een door de weekse dag is alles voordeliger dan in het weekend. Ook weten we en dat is niet naar bedoeld dat er veel hotels zijn maar we hebben onze voorkeur voor locatie.
     In Chiang Mai verblijven we graag in de beurt van onze Thaise vrienden omdat we dan dingen samen doen vandaar.

  • rebell zegt op

   Ik geef jouw in principe gelijk,maar het klopt niet helemaal wat je zegd. Niet Thailandblog is er laat mee, of hun boekings tijd is kort, maar de aanbeidingen worden door de airliners bewust -kort- gehouden. Daar kun je TLB geen verwijt maken maar eerder jezelf. Jij kunt je nl. geheel kostenloos abonneren bij bijna ALLE airliners, die jouw dan een gratis E-Mail sturen met hun recente aanbiedingen. Dan ben even snel of sneller geinformeerd als TLB.

   Maar het is gelijk te schakelen met aanbiedingen voor bv. TV of waschmaschine. Als je een prima TV en w-maschine hebt interezeerd je aanbiedingen niet. Zo is het ook bij airliners. Als ik niet wil of kan vliegen in bv. september, interzeerd mij hun aanbieding ook niet, als zou die maar bv. € 250,- bedragen voor een retourtje Bangkok in september.

   Het tweede punt is, dat airliner met VOLLE vliegtuigen willen vliegen. Als hun boeking PC zegd, dat op betaalde tijden dit niet zo is, wordt een promotion aanbieding voor deze periode gemaakt, tot aan de tijd dat de vliegtuigen weer vol bezet zijn.
   Er zijn in het verleden perioden geweest, dat je op de luchthaven een -lege- stoel kort voor het vertrek kon krijgen voor een redelijk bedrag dat je zelf kon voorstellen. Onder het motto, beter halve prijs innen, als leeg vliegen, was de stoel van jouw.

   • Leo Th. zegt op

    Beste Rebell, ik heb Thailand Blog geen enkel verwijt gemaakt! Integendeel, heb Thailand Blog juist geprezen dat zij de aanbiedingen van goedkope tickets onder onze aandacht brengt. Heb alleen opgemerkt dat de luchtvaartmaatschappijen je trachten te verleiden tot aankoop van een ticket door een zeer beperkte tijd van boeken toe te staan. Logisch vanuit hun standpunt om zoveel mogelijk tickets te verkopen. Daarbij heb ik tevens opgemerkt dat er regelmatig acties zijn van goedkope tickets en, aangezien er veel concurrentie is op vluchten met bestemming Bangkok, denk ik dat het in de komende tijd niet minder wordt met aanbiedingen, wat natuurlijk alleen maar in het voordeel van de Thailand reiziger is.

 4. foodlover zegt op

  ik heb eergisteren deze reis geboekt vertrek 15 oktober en terug 15 mei.

 5. Jack G. zegt op

  Thailandblog laat zien gewoon zien wat er mogelijk is. Als je echt een goedkoop ticket wil scoren moet je er zelf dagelijks mee aan de gang. Kijken, peilen, diverse websites bezoeken enz. Ik wist niet wat een open jaw was. Weet ik nu weer dankzij Thailandblog. Ik vlieg regelmatig met Emirates en als ik veel A380 wil vliegen op de Bangkokroute moet ik vaak toch op zoek naar meer geld in mijn portemonnee. Of uitwijken naar de rustigere dagen in de week. Want daar is ook geld mee te besparen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website