(Foto: Sudpoth Sirirattanasakul / Shutterstock.com)

Bangkok Airways heeft afgelopen weekend de binnenlandse vluchten naar het vakantie-eiland Koh Samui hervat. Er wordt twee keer per dag gevlogen vanaf de luchthaven Suvarnabhumi in Bangkok naar Samui. Per 1 juni komen daar de vluchten bij naar Chiang Mai, Lampang, Sukhothai en Phuket.

Om de terugkeer naar Samui te vieren kregen alle passagiers gratis gezichtsmaskers met het logo van de luchtvaartmaatschappij.

De luchtvaartmaatschappij houdt zich strikt aan de preventiemaatregelen die zijn vastgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid en de Civil Aviation Authority van Thailand. Zo wordt er gescreend op lichaamstemperatuur, het dragen van maskers tijdens de hele vlucht en overstappen op luchthavens, stoelindelingen aan boord met de nodige afstand, vloermarkeringen om de juiste afstand aan te geven in alle servicegebieden en op de transferbus.

De maaltijdservice aan boord is verboden, evenals de consumptie van persoonlijke etenswaren en dranken. Cabinepersoneel moet tijdens de vlucht maskers en handschoenen dragen.

De luchtvaartmaatschappij heeft ook aangekondigd dat zij met ingang van 1 juni vluchten gaat starten met vluchten naar naar Chiang Mai en Lampang in Noord-Thailand, Sukhothai in de centrale regio en Phuket aan de kust van de Andamanse Zee.

Bron: TTRweekly.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website