Vliegen in het hoogseizoen is vaak kostbaar, ook als je naar Thailand wilt. Des te mooier is het als je in de meest populaire periode van het jaar een stuk voordeliger naar Bangkok kunt vliegen.

Die kans heb je nu als je voor Emirates kiest met een grote kans zelfs dat je aan boord van die mooie Airbus A380 mag stappen.

Tip: kinderen tot en met 11 jaar krijgen bij Emirates 25% korting op de vlucht. Bonus: voer de code BKK4 in tijdens het boeken voor € 40 extra korting

Meer informatie en boeken: Emirates

Bron: TicketSpy


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Augustus Topper! Emirates Ticket Bangkok v.a. € 569”

 1. Peter zegt op

  Ikzelf woon in Duitsland en heb meegekregen dat Germanwings vanf 16 juli rechtstreeks gaat vliegen van Koeln naar Don Muang voor 299 Euro. Misschien moet voor bagage extra betaald worden.

  Heb wel een vieze nasmaak overgehouden naar aanleiding van het recentelijk neerstorten van een Germanwings toestel, wist niet beter dat de Lufthansa alles goed voor elkaar had, maar nu blijkt dat er jarenlang gesjoemeld wordt met medische gegevens van de piloten en ook met de weerkerende test op een simulator (Citaat uit het nieuws: met smeergeld wordt voorkomen dat de licentie van gezakte piloten wordt ingetrokken)

 2. Harm Klooster zegt op

  Zou leuk zijn als dat andersom ook eens geregeld werd.
  Betaal nog steeds zo een 900 € voor een ticket van bkk naar asd economie class
  Dat terwijl de afstand toch echt hetzelfde is al van asd naar bkk
  Maar van bkk naar asd schijnt de concurrentie niet of nauwelijks te bestaan.
  Nog even en je kunt beter 2 tickets kopen in NL dan ben je goedkoper uit als 1 ticket vanuit Thailand
  en dan van die 2 tickets elk maar de helft gebruiken.

 3. Jo Beerkens zegt op

  Ik sluit me volledig aan bij het stukje van Harm. Ik heb het al vaker gevraagd via dit kanaal. Ik woon in Thailand en ga eenmaal per jaar op vakantie in Nederland.
  Weet iemand hoe het in elkaar zit, dat er eigenlijk zelden goede aanbiedingen zijn vanuit BKK naar AMS of DUS. Of zijn er misschien toch wel aanbiedingen, die ik dan niet zie of zo?
  PS ik kom tegenwoordig nooit meer lager dan € 700,– voor een retourticket economie, vanuit Bangkok.

 4. joey zegt op

  Voor degene die goedkoop van BKK naar AMS willen, stel een prijsalarm in op http://www.skyscanner.nl op de gewenste heen en terug datum.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website