Met de start van de zomerdienstregeling verwelkomt Schiphol een aantal nieuwe luchtvaartmaatschappijen en voegt nieuwe bestemmingen toe aan het netwerk. Daarnaast wordt er op verschillende routes frequenter gevlogen. De zomerdienstregeling loopt van zondag 29 maart tot en met zaterdag 24 oktober 2015.

Schiphol verwelkomt deze zomer vijf nieuwe luchtvaartmaatschappijen. Air Canada start met dagelijkse vluchten naar Toronto, Qatar Airways biedt vluchten aan naar Doha met een overstapmogelijkheid naar Bangkok en Xiamen Airlines vliegt vanaf Xiamen naar Amsterdam. Nieuw in Europa is Aegean Airlines, deze maatschappij vliegt naar Heraklion en Rhodos, en Malmö Aviation verbindt Schiphol met Umea.

Flight Explorer

Meer informatie over het volledige netwerk is te vinden in de nieuwe online tool de Flight Explorer: www.schiphol.nl/flightexplorer. Alle bestemmingen in de Flight Explorer vliegen direct van en naar Schiphol. Een wereldwijde kaart toont een overzicht van alle landen met vluchten naar Amsterdam. Bij het klikken op een land worden direct alle bestemmingen met directe vluchten weergegeven, de frequentie en het aantal vluchten per luchtvaarmaatschappij. In de Schiphol App vindt men meer informatie over het netwerk.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website