AirAsia breidt in 2015 haar netwerk in Thailand uit met drie nieuwe bestemmingen. Zo kan je binnenkort vliegen van Don Mueang naar Nan, Loei en Roi Et.

De vluchten zullen twee keer per dag worden uitgevoerd, zowel ‘s ochtends en’ s avonds. Je kan nu gebruik maken van een promotietarief en vliegtickets boeken op de website van AirAsia, voor slechts 333 Baht. De vluchten starten vanaf 9 februari 2015.

De heer Tassapon Bijleveld, CEO van Thai AirAsia, laat weten dat de Thaise binnenlandse markt nog steeds groeipotentieel biedt voor AirAsia. De 3 nieuwe routes vanaf Don Mueang zijn unieke bestemmingen met een groot potentieel.

Nan is een provincie in opkomst vanwege haar charme en unieke cultuur. Loei de thuisbasis van natuurlijke hulpbronnen en Roi Et staat bekend om zijn spiritualiteit, zoals te zien aan het grote aantal bijzondere tempels.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Budget vliegmaatschappij AirAsia lanceert drie nieuwe routes naar Nan, Loei en Roi Et.”

  1. Cor zegt op

    Ik wacht nog op een vliegverbinding met Nakhon Ratchasima.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website