Thailand visum: Wel of geen visum nodig?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
26 augustus 2015

Beste redactie,

Ik heb een O visum met multiple entry dat afloopt op 7 oktober 2015. Ik ben van plan naar Thailand te komen op 1 oktober en ik veronderstel dat ik dan nog 3 maanden of 90 dagen kan blijven in Thailand.

Dan dacht ik voor 30 dagen naar de Filipijnen te vliegen en dan 30 dagen terug naar Thailand. Kan dit dan zonder visum? Ik veronderstel van wel. Indien dit niet mogelijk is denk ik eraan mijn O visum te verlengen bij aankomst in Bangkok.

Groeten vanuit Gran Canaria en respect voor deze site die ik constant opvolg en waar ik enorm veel uit geleerd heb.

Marcel


Beste Marcel,

Indien de geldigheid van je visum afloopt op 7 oktober, kan je zonder problemen binnen komen op 1 oktober en zal je 90 dagen verblijf bekomen.
Dat je daarna nog eens 30 dagen terugkomt, na je verblijf in de Filipijnen, is ook geen probleem. Je zal dan kunnen binnenkomen op basis van “Visa Exemption” en daarmee 30 dagen verblijf bekomen (dat je eventueel nog eens kan verlengen met 30 dagen in Thailand).

Visum is dus niet nodig.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatPhrao

Disclaimer: Het advies is gebaseerd op bestaande regelgeving. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer hiervan in de praktijk wordt afgeweken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website