Beste Ronny,

Ik heb een vraag over de verlenging van mijn jaarvisum maar kan het antwoord niet vinden in het toch zeer informatieve visum dossier. Mijn vraag: mijn jaarvisum Thailand Non Immigrant O Multiple (4) Entries verloopt op 24 oktober 2019. Als ik voor die datum in Thailand arriveer krijg ik dan van de immigratie in Bangkok een stempel met een verlenging van 90 dagen vanaf de datum van binnenkomst?

Het wordt mijn tweede inreis in Thailand met dit visum.

Uw informatie wordt zeer op prijs gesteld, alvast dank!

Groet,

Ben


Beste Ben,

1. Bij een binnenkomst met een visum bekom je geen verlenging, maar een nieuwe verblijfsperiode. In uw geval 90 dagen omdat je een Non-immigrant “O” visum hebt.

2. Een Non-immigrant “O” visum Multiple entry heeft geen 4, maar een onbeperkt aantal binnenkomsten. Dat wil zeggen dat je Thailand kan binnenkomen zo dikwijls je wil. Zolang het maar binnen de geldigheidsperiode van het visum is. In uw geval is dat tot en met 23 oktober 2019. Je zal bij elke binnenkomst een verblijfsperiode van 90 dagen bekomen.

Het staat allemaal hier :

TB Immigration Info Brief 022/19 – Het Thaise visum (7) – Het Non-immigrant “O” visum (1/2) www.thailandblog.nl/dossier/visum-thailand/immigratie-infobrief/tb-immigration-info-brief-022-19-het-thaise-visum-7-het-non-immigrant-o-visum-1-2/

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website