Beste Ronny,

Momenteel ben ik nog in België en in het bezit van een jaarvisum Non-Immigrant visum, aflopend 21 oktober en beschreven in Phetchabun, maar ben financieel niet meer in de mogelijkheid om 800.000 Baht op mijn rekening te voldoen. Ik ben nog wel in het bezit van een re-entry en deze zou ik willen gebruiken om Thailand terug binnen te komen vandaar mijn vraag.

Krijg ik aankomst bij Immigration Bangkok luchthaven een visum en voor hoelang?

Groet,

Michel


Beste Michel,

Gezien je schrijft dat je een “Re-entry” hebt, bedoelt je waarschijnlijk dat je een jaarverlenging hebt. Dat is geen visum. Met een “Re-entry” bekom je bij binnenkomst nooit een nieuwe verblijfsperiode, maar bekom je opnieuw de einddatum van je laatste verblijfsperiode.

Je jaarverlenging eindigt op 21 oktober schrijf je. Wel dan zal je een “Arrival” stempel krijgen bij binnenkomst en daarin zal dan staan dat je tot 21 oktober mag blijven. Dan moet je Thailand verlaten wel of een nieuwe verlenging aanvragen.

Je schrijft ook dat je niet meer kan voldoen aan het 800 000 Baht bankbedrag, maar er zijn nog andere mogelijkheden.

Zo is er ook nog het inkomen van 65 000 Baht per maand en de combinatiemethode waarbij je een inkomen en een bankbedrag gebruikt. Misschien past dit beter bij jouw financiële mogelijkheden.

Lees daarom dit ook eens

TB Immigration Info brief 024/19 – Het Thaise visum (8) – Het Non-immigrant “O” visum (2/2)

TB Immigration Info Brief 024/19 – Het Thaise visum (8) – Het Non-immigrant “O” visum (2/2)

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website