Thailand Visa vraag Nr 100/22: Visa Exemption verlenging

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
20 april 2022

Vraagsteller: John Chiang Rai

Sorry, misschien is deze vraag reeds eerder gesteld, maar zou graag willen weten of ik met een z.g.n. Visa Exemption (30 dagen) een verlenging van 30 dagen aanvragen kan op een Immigration Office?
Zo ja, krijg ik dan geen problemen bij het inchecken op mijn vlucht, als de datum van de terugreis op mijn vliegticket bij het inchecken reeds 60 dagen later vermeld staat?
Ik wil sowieso met mijn vrouw (huiseigenaresse) met een TM30 formulier op de Immigration, zodat ik daar gelijktijdig met een verlenging van mijn verblijf, de online procedure van een Tourist Visa misschien sparen kan.

Voor het plaatsen en antwoord op deze vraag, dank ik jullie hartelijk in vooruit


Reactie RonnyLatYa

Ja je kan een Visa Exemption periode van 30 dagen verlengen met 30 dagen.

Ja er zijn vliegtuigmaatschappijen die dan een bewijs vragen dat je binnen de 30 dagen de intentie hebt om Thailand weer te verlaten. Informeer eens bij je airliner. Doe het best via mail zodat je een bewijs van hun antwoord hebt als het niet moet voor hun.

Let op. Het kan ook zijn dat je die verlenging pas kan aanvragen de laatste week en niet meteen de eerste dagen na aankomst met je TM30. Hangt van het immigratiekantoor af. 

Maar waarom probeer je het gewoon online eens niet?

E-Visa Categories, Fee and Required Documents – สถานเอกอัครราชทูต ณ กรุงเฮก (thaiembassy.org)

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website