Vraagsteller: Erwin

Ik ga in de loop van april een aanvraag indienen voor een Tourist via single entry voor 8 weken in juli/augustus. Ik had hieromtrent nog enkele vraagjes en hopelijk kun jij me verder helpen:

1. Biodata page of Passport or Travel Document –> is dit gewoon een scan van je internationaal paspoort, veronderstel ik?

2. Photograph taken within the last six months –> ik draag een bril, maar voor mijn internationaal paspoort moest ik een foto doen zonder mijn bril. Nu is mijn vraag wat ik het beste doe ivm dit punt…een foto zonder bril, zoals op mijn paspoort of eentje met bril, omdat ik die altijd draag?

3. Document indicating current location –> is dit gewoon een bewijs van mijn huidig adres te België, veronderstel ik?

4. Travel booking confirmation –> ticket, veronderstel ik?

5. Proof of accommodation in Thailand, e.g. Accommodation bookings, invitation letters from family/friends in Thailand –> wij hebben ons eigen huis daar in een Moh Baan. Is het dan voldoende dat mijn vrouw (Thaïse) een uitnodigingsbrief stuurt of wat hebben ze nodig?

alvast bedankt voor jou raad en hulp


Reactie RonnyLatYa

– Tourist visum geeft 60 dagen verblijf met de mogelijkheid om met 30 dagen te verlengen (1900 Baht)

1. Biodata page of Passport or Travel Document – Pagina van je paspoort waar je persoonsgegevens en foto op staan.

2. Photograph taken within the last six months – Zonder bril is dan beter.

3. Document indicating current location – Vraag aan de gemeente een bewijs van woonplaats. Kan normaal online en is normaal ook gratis.

4. Travel booking confirmation – Ticket

5. Proof of accommodation in Thailand, e.g. Accommodation bookings, invitation letters from family/friends in Thailand – Als je daar een huis hebt zal je ook een Tabien Baan hebben. Je vrouw haar ID en dan kan ze ook nog die uitnodigingsbrief invullen dat zegt dat je op dat adres zal verblijven.

https://image.mfa.go.th/mfa/0/P5NCnBapvr/Visa_form/Example-of-Invitation-Letter.pdf

Prettige verlof

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website