Thailand Visa vraag Nr 062/22: Verkeerd visum

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
3 maart 2022

Vraagsteller: Ruud

Ik heb per abuis een verkeerde visum aangevraagd. Ik heb blijkbaar een visum aangevraagd voor 60 dagen, terwijl ik in de aanvraag wel duidelijk de vertrek- en terugkomstdata heb ingevuld en zelfs een aantal dagen van 70. Toch heb ik hier geen foutmelding ontvangen en heb ik dus een verkeerd visum gekregen nu.

Wat is jullie advies? Alsnog een nieuwe visum aanvragen voor 90 dagen? Of in Thailand mijn 60 dagen visum verlengen naar 90 dagen? En weten jullie waar ik dan het beste naar toe kan gaan om dit daar te verlengen?

Alvast bedankt voor jullie antwoord!


Reactie RonnyLatYa

Misschien verkeerd ingevuld of voldeed je op een of andere manier niet voor het Non-immigrant O en heeft men ter vervanging dan een Tourist gegeven.

Geen probleem eigenlijk als je voor 90 dagen gaat. Met dat Tourist krijg je 60 dagen bij binnenkomst en die kan je in elk immigratiekantoor verlengen met 30 dagen. Kost dan 1900 Baht.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website