Thailand Visa vraag Nr 032/22: Non-immigrant O aanvragen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags:
22 januari 2022

Vraagsteller: Chris

Ik wil in mei voor langere tijd naar Thailand. Met langere tijd bedoel ik dan bijvoorbeeld met een Non O visum. Er zijn al diverse vragen (en antwoorden) aangaande dit onderwerp gesteld en beantwoord. Maar als je een vliegticket boekt hoe zit het dan met de datum van terugreis. Als je bijvoorbeeld een multi entry visa hebt. Moet deze dan de hele periode het verblijf dekken?

En welke eisen worden er gesteld aan de covid verzekering voor hoe lang moet deze worden afgesloten?

Alvast bedankt voor je antwoorden


Reactie RonnyLatYa

Normaal volstaat het ticket van de heenreis bij een Non-immigrant O. Niemand is trouwens verplicht nadien terug te keren naar zijn thuisland. Kan ook zijn dat je naar een ander land gaat.

Een COVID verzekering is eigenlijk geen visum eis maar een COVID maatregel dat bijvoorbeeld bij de Thailand Pass wordt gevraagd. In principe zou een maand moeten volstaan lees ik wel eens.

Dat staat dan los van een algemene Health Insurance die gevraagd wordt voor de duur van het verblijf en dat kan dan weer wel een visum eis zijn.

Wat verzekeringen betreft ga ik daar verder niet op in zoals ik eerder al eens gezegd heb, want dat leidt dan voor de zoveelste keer weer tot reacties over wel en niet aanvaarden of vermeldingen en daar zijn al genoeg inzendingen/vragen/reacties over geweest om hier weer niet opnieuw over te beginnen.

Gelieve verzekeringsvragen daarom als een afzonderlijk onderwerp in te dienen.

 – Heb je zelf een visumvraag voor Ronny? Gebruik het contactformulier! –

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website