Thailand visa vraag Nr 014/20: Toerist visum

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Visumvraag
Tags: ,
19 januari 2020

Vraagsteller: Hein
Betreft: Visum Thailand

We hebben 66 dagen Thailand geboekt en we moeten nu een zgn non-immigrant visum voor 90 dagen aanvragen. Ik krijg dat (voor € 70) op basis van AOW en pensioeninkomsten. Mijn vriend is 62 en heeft dus geen pensioen en krijgt dat overigens ook niet omdat we samen een Thais restaurant hadden. Hij krijgt geen visum omdat hij geen pensioeninkomsten heeft. We hebben een gemeenschappelijke bankrekening en aantoonbaar spaarsaldo na verkoop zaak.

Visum voor toerisme is alleen maximaal 60 dagen, zegt de ambassade-medewerker (en de site van de ambassade is volstrekt onduidelijk). Of je moet AOW hebben. Weet iemand hoe dit in elkaar zit?


Reactie RonnyLatYa

Met een toeristenvisum bekom je bij binnenkomst inderdaad een verblijfsperiode van 60 dagen. Maar die 60 dagen kan je eenvoudig in Thailand bij immigratie verlengen met 30 dagen. Kost 1900 Baht. Je hoeft daar geen AOW of wat ook voor te tonen of hebben.

Vriendelijke groeten,

RonnyLatYa

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website