Beste Rob/Redactie,

Ik wil mijn vrouw 14 dagen naar Nederland laten komen. Is dan 14 keer 35 euro genoeg, plus een garantverklaring plus een retourticket? Of is dit weer veranderd?

Bij voorbaat dank.

Groet,

Eef


Beste Eef,

Tegenwoordig is het minimum normbedrag voor reizigers die met eigen geld naar Nederland komen 55 euro (per vreemdeling, per dag). In dat geval hoef jij niet garant te staan, maar dien je op het ‘logies-garant formulier’ slechts het deel omtrent logiesverstrekking in te vullen.

Een retourticket is nooit een eis geweest, een reservering van een retour wel. Dat is allemaal nog steeds hetzelfde. De rest van de procedure zal jullie dan ook bekend voorkomen daar deze grotendeels hetzelfde is als de regels die tot aan 2020 van toepassing waren. Toch raad ik aan om even het overzicht door te nemen in het Schengendossier, of het die pagina uitgebreidere PDF-dossier te downloaden, zie:

Schengendossier mei 2020

Succes!

Groet,

Rob V.


» Laat een reactie achter


Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website