Wie spotgoedkoop vanaf Suvarnabhumi naar het oude centrum van Bangkok wil reizen kan vanaf donderdag kiezen voor een nieuwe shuttlebus met airco die slechts 60 baht kost.

De nieuwe bus met nummer S1 rijdt vanaf Suvarnabhumi naar o.a. Khao San Road en Sanam Luang. Je kan opstappen op de luchthaven bij Gate 7 op de eerste verdieping van de passagiersterminal. De bus vertrekt elk half uur en rijdt van 06:00-20:00 uur

Een paar weken geleden werd ook al een shuttledienst gelanceerd voor twee routes van Don Mueang Airport naar Sanam Luang en Lumpini park.

Bron: Khaosod English


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Nieuwe shuttlebus: Van Suvarnabhumi naar Khao San Road voor 60 baht”

 1. Pat zegt op

  Dit wordt een succes denk ik.

  Zal ook gebruikt worden door toeristen/mensen die in andere delen van Bangkok moeten zijn.

  Even naar Kao San road met de shuttle bus en dan met een taxi naar een ander deel.

  Met wat geluk ben je voor pakweg 300 Baht in (ik zeg maar wat) Sukhumvit road of Silom Road.

 2. Mark zegt op

  Laat de locale er fijn gebruik van maken.
  Hoor vaker dat toeristen met trein naar bkk gaan
  En dan de metro of taxi.
  Wat een armoe zeg voor 5 Euro verschil in die hitte

 3. Leo Th. zegt op

  Ik prefereer de taxi om vanaf Suvarnabhumi voor omgerekend zo’n 10 euro voor de deur van mijn hotel in Bangkok afgezet te worden. Kan ik tegelijkertijd mijn beperkte kennis van de Thaise taal weer even oefenen met de chauffeur, hoef ik niet in een overvolle trein van de Airportlink of te wachten op een shuttle bus om vervolgens toch weer te gaan lopen sjouwen met bagage. Maar iedereen maakt uiteindelijk zijn eigen keus!

  • Sandra zegt op

   Zijn de kosten van internationaal vliegveld naar Bangkok (b.v. China town) rond de 10 euro? Dat is idd nog te doen! Ik moet 11 juli rond 20.30 uur naar Bangkok, na een lange vlucht. Dan is een taxi wel het fijnste…

   • Cornelis zegt op

    Klopt Sandra, voor minder dan 10 euro – ik heb van het vliegveld naar hartje stad nooit méér betaald – sta je met de taxi tientallen kms verderop bij je hotel in Bangkok. Scheelt een hoop gesjouw en gedoe, voor een bedrag waarvoor je in een Nederlandse taxi nauwelijks mag instappen.

 4. Teun zegt op

  Die bus zal in de spits vast niet sneller gaan dan de route Skytrain-BTS-BTS-Chao Pray river bus.

  • Patrick zegt op

   Zonder bagage is de AIRPORT-LINK & SKYTRAIN & RIVERBOAT een aangenaam traject.
   Met bagage lijkt mij deze nieuwe busverbinding rechtstreems naar de Kao San Rd. zeker een aanrader en beslist niet trager, ook niet tijdens de spits.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website